Magustoidud ja maiustused  » Marjad ja puuviljad

Pihlaka-õunakissell

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri jäätise, mannapudru, vahukoore, kohupiima jms.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Koori, puhasta ja haki õunad.
2.  Puhasta pihlakad eemaldades rootsud ja mädad marjad.
3.  Pane õunad ja pihlakad vee ja suhkruga keema. Lisa ka vanillikaun ja sidrunimahl.
4.  Keeda, kuni viljad on pehmed.
5.  Lahusta tärklis väheses vees ja sega kisselli hulka.

SOOVITUS
* Eelista kissellis pigem hapukaid õunu, millel rohkem iseloomu.
* Soovi korral võid kisselli ka püreestada, saad ühtlase ilma tükkideta maiuse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa