Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tarretised

Porgandine magustoit

Tarretised

Porgandine magustoit

iisver Sügisene vitamiiniretsept 2008
PrindiSoovita sõbrale
Foto: iisver
Retseptivõistlus "Sügisene vitamiiniretsept 2008".
Retsept
portsjonile
300 g Porgand
0.5 dl Vesi
350 ml Kadarbiku ananassi-laimi smuuti
3 tl Želatiin
2 -3 tl Suhkur
1 tk Küps banaan
TARDUNUD MAGUSTOIDU PEALE
1 tk Banaan
200 g maitsestamata kohupiimapasta
4 tl Suhkur
Pane želatiin 1 dl smuuti sisse paisuma. Tükeldatud porgandid pane kaanega potti 50 ml veega tasasele tulele hauduma. Kui porgandid on pehmed, lase neil jahtuda. Lisa ülejäänud smuuti, banaanitükid ja suhkur ja töötle kõik saumiksiga püreeks. Sulata ja jahuta želatiin ja lisa see nirena segule. Tõsta kaussidess ja pane külma. Kohupiimapasta, banaan ja suhkur püreesta samuti saumiksriga püreeks ja tõsta see tardunud magustoidule peale.

KOMMENTAARID

Merliiin 18.apr 2010 10:44
Kuigi ananassi-laimi smuuti asendasin ühte teise smuutiga, sai tulemus ülimaitsev. Tõesti tervislik ja kõhtutäitev suutäis. 5
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes