Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Porgandine magustoit

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sügisene vitamiiniretsept 2008 Autor: iisver
Retseptivõistlus "Sügisene vitamiiniretsept 2008".
Kogus: 4 portsjonit
Pane želatiin 1 dl smuuti sisse paisuma. Tükeldatud porgandid pane kaanega potti 50 ml veega tasasele tulele hauduma. Kui porgandid on pehmed, lase neil jahtuda. Lisa ülejäänud smuuti, banaanitükid ja suhkur ja töötle kõik saumiksiga püreeks. Sulata ja jahuta želatiin ja lisa see nirena segule. Tõsta kaussidess ja pane külma. Kohupiimapasta, banaan ja suhkur püreesta samuti saumiksriga püreeks ja tõsta see tardunud magustoidule peale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merliiin 18.apr 2010 10:44
Kuigi ananassi-laimi smuuti asendasin ühte teise smuutiga, sai tulemus ülimaitsev. Tõesti tervislik ja kõhtutäitev suutäis. 5
1