Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: UpUp Lounge Autor: Aleksei Popov
Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga. 
Kogus: 4 portsjonit
Sega želatiin 2 sl külma veega, lase seista 20 min ning kuumuta väiksel tulel kuni želatiin on sulanud. Sega omavahel vanillikreem ja vahukoor, lisa želatiin. Vala vormi ja jäta külma 1 tunniks.
Sega mahl ja suhkur/vahtrasiirup potis ja aseta tulele. Keeda väiksel tulel , kuni segu muutub paksuks. Lõpuks maitsesta vähese tšilliga.
Jahuta siirup ja vala tarretunud kreemile. Kaunistuseks riivitud apelsinikoort või marju.
Vormideks saab kasutada ka shotiklaase.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa