Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tarretised

Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga

Tarretised

Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga

Aleksei Popov UpUp Lounge
PrindiSoovita sõbrale
Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga. 
Retsept
portsjonile
50 g Mahe vaniljekreem (Pajumäe talu)
100 ml apelsinimahl (Cappy)
50 g Vahukoor
Tšillipulber
2 g Želatiin
2 sl Vahtrasiirup või suhkur
Sega želatiin 2 sl külma veega, lase seista 20 min ning kuumuta väiksel tulel kuni želatiin on sulanud. Sega omavahel vanillikreem ja vahukoor, lisa želatiin. Vala vormi ja jäta külma 1 tunniks.
Sega mahl ja suhkur/vahtrasiirup potis ja aseta tulele. Keeda väiksel tulel , kuni segu muutub paksuks. Lõpuks maitsesta vähese tšilliga.
Jahuta siirup ja vala tarretunud kreemile. Kaunistuseks riivitud apelsinikoort või marju.
Vormideks saab kasutada ka shotiklaase.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes