Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: UpUp Lounge Autor: Aleksei Popov
Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga. 
Kogus: 4 portsjonit
Sega želatiin 2 sl külma veega, lase seista 20 min ning kuumuta väiksel tulel kuni želatiin on sulanud. Sega omavahel vanillikreem ja vahukoor, lisa želatiin. Vala vormi ja jäta külma 1 tunniks.
Sega mahl ja suhkur/vahtrasiirup potis ja aseta tulele. Keeda väiksel tulel , kuni segu muutub paksuks. Lõpuks maitsesta vähese tšilliga.
Jahuta siirup ja vala tarretunud kreemile. Kaunistuseks riivitud apelsinikoort või marju.
Vormideks saab kasutada ka shotiklaase.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa