Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tarretised

Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga

Tarretised

Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga

Aleksei Popov UpUp Lounge
PrindiSoovita sõbrale
Vanillikreemi panna cotta apelsini-tšillisiirupiga. 
Retsept
portsjonile
50 g Mahe vaniljekreem (Pajumäe talu)
100 ml apelsinimahl (Cappy)
50 g Vahukoor
Tšillipulber
2 g Želatiin
2 sl Vahtrasiirup või suhkur
Sega želatiin 2 sl külma veega, lase seista 20 min ning kuumuta väiksel tulel kuni želatiin on sulanud. Sega omavahel vanillikreem ja vahukoor, lisa želatiin. Vala vormi ja jäta külma 1 tunniks.
Sega mahl ja suhkur/vahtrasiirup potis ja aseta tulele. Keeda väiksel tulel , kuni segu muutub paksuks. Lõpuks maitsesta vähese tšilliga.
Jahuta siirup ja vala tarretunud kreemile. Kaunistuseks riivitud apelsinikoort või marju.
Vormideks saab kasutada ka shotiklaase.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga