Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Kama-jogurtitarretis

Keskmine hinne: 2.88 Allikas: 100 rooga
Kogus: 6 portsjonit
Mikserda kamajahu jogurtiga kokku ja lisa maitse järgi suhkrut. Lase želatiin piimas paisuda, sulata kuumas veevannis ja lase leigeks jahtuda. Mikserda kokku jogurti-kamaseguga, jaga kohe pokaalidesse või kausikestesse ja aseta külma. Otse anumast söödav tarretis on serveerimisvalmis juba 2–3 tunni pärast. Väljakummutatavad tarretised peaksid seisma kinnikaetult külmas vähemalt 6 tundi või järgmise päevani.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Keekzh 19.jaan 2013 16:42
Hinne ka ;)
Keekzh 19.jaan 2013 16:41
Väga maitsev! :)
Brüleekreem 10.apr 2011 10:25
Võib-olla peaks suti vähem ?elatiini panema, sest segu tarretus juba kausis, kus seda segasin. Külmikus oli juba poole tunniga kõva tarretis valmis. Järgmine kord teen ka kirsitarretise kihi peale, mitte ei pane lihtsalt kompotikirsse.
1