Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Rabarberiga kooretarretis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Siidine kooretarretis ehk panna cotta pakub soojal kevadpäeval jäätiselegi konkurentsi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda rabarbrivarred ja pane need koos suhkruga kastrulisse. Lisa väheke vett ning kuumuta
keemiseni. Kata kastrul kaanega ja hauta rabarbrid pehmeks.
Kuumuta kastrulis koor ja suhkur keemiseni. Sega omavahel želatiinipulber ja vesi ning lase paisuda 5 minutit. Sulata paisunud želatiin keeva vee vannil üles ja vala želatiinisegu koore hulka. Sega, kuni želatiin on lahustunud. Lisa pehmed rabarbritükid, jogurt ja vanillsuhkur. Vala segu nelja väiksemasse vormi või klaasi. Lase külmkapis tarretuda vähemalt 3 tundi kuni üleöö.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa