Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Maasika-veinitarretis halvaavahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Värskendav magustoit soojal suvepäeval. Mahedale tarretisele annab maitset magus halvaavaht. Tarretis valmista poolmagusast veinist.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Vooderda 1,2 l vorm toidukilega, nii et kile ulatub üle vormi äärte. Vala vormi puhastatud ja tükeldatud maasikad. Raputa kihtide vahele suhkrut. Pane želatiinilehed 5 minutiks likku. Pigista liigne vesi ära ja lahusta kuumas vees. Vala peene nirena veinisse, samal ajal segades. Vala vedelik vormi maasikatele. Keera kileääred vormi peale ja kata fooliumiga. Tõsta külmkappi ja lase tarretuda üle öö.
Eemalda toidukile ettevaatlikult pealt ja kummuta tarretis alusele. Eemalda toidukile täielikult. Valmista halvaavaht. Riivi halvaa, sega juurde mascarpone ja maitsesta sidrunimahlaga. Sega õrnalt hulka suhkruga vahustatud koor. Serveeri tarretisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa