Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Pohlavaht toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mõnusalt hapukas lahe magustoit. Ja vaata kaloreid – milline magustoit veel nii lahja võiks olla!
Valmistusaeg: üle 60 min

20 min + 2 tundi külmkapis

1. Vahusta toorjuust kohevaks.

2. Tambi pohlad puruks ja sega toorjuustuga.

3. Pane želatiinilehed külma vette 5 min likku.

4. Kuumuta piim ja sulata selles kuivakspigistatud želatiinilehed. Sega toorjuustuga.

5. Vahusta munavalge pehmete tippudega vahuks. Lisa suhkur ja vahusta, kuni see ära sulab.

6. Sega marjaseguga.

7. Tõsta pokaalidesse ja pane vähemalt 2 tunniks külmkappi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa