Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tarretised

Panna cotta

Tarretised

Panna cotta

PrindiSoovita sõbrale
Keefiri-rõõsa koore tarretis.
Retsept
portsjonile
2 dl keefir
2 dl 35% rõõska koort
1.25 dl suhkrut
2 tk zhelatiinilehte
vanillikaun
SERVEERIMISEKS
kiivi
marju
mett
piparmünt
Pane želatiinilehed külma vette likku. Lase rõõsk koor, suhkur ja vanillikaun keema. Pigista želatiinilehed kuivaks. Võta vanillikaun potist välja. Sulata želatiin kuumas koores. Lase kooresegul jahtuda käesoojuseni ja sega hulka toasoe keefir. Vala segu klaasidesse ja lase 4 tundi tarduda. Serveeri püreeritud marjade, mee ja piparmündiga.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes