Magustoidud ja maiustused  » Tarretised

Vahuveinitarretis maasikate ja vahukoorega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kergelt joovastav ja kihisev järelroog loob lõbusa peotuju.
Kogus: 8 portsjonit
Pane želatiin vähese külma veega likku, pärast seda sulata kastrulis madalal kuumusel ja pidevalt segades. Tõsta tulelt, lisa pikkamööda ja pidevalt segades vahuvein. Kui segu hakkab paksenema, kalla see pokaalidesse. Serveeri sidrunimahla ja suhkrusse kastetud maasikate ning vahukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
cristii 02.jaan 2011 21:21
Tegin ühest pudelist Törley alkoholivabast vahuveinist. kasutasin kiirlahustuvat zelatiini. Tardus külmas kiiresti. Maitseelamuse pärast tasub proovida, aga väikeses koguses, suuremas hakkab vastu. Nt ühest pudelist 8-le. Sidrunimahl ei andnud midagi juurde, vahuvein oli nagunii hapukas. vahukoor ja toormaasikamoos sobis hästi juurde. kerge kihisevus jäi sisse küll. alkoholiga proovisin ka, samuti väikese koguses huvitav, maitse teravam ja veel kihisevam, suuremas koguses hakkab veel rohkem vastu (vist alkoholi pärast).
M-L 30.aug 2009 00:05
Kihisevust ma küll ei märganud. Tardus üsna pikka aega. Endale ei maitsenud, aga kaasale läks küll:D (tegime lastesampusega)
1