Mereandidest toidud

Kuskuss mereandidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kuskuss on peen nisutang, mis sarnaneb veidi mannaga, kuid on suurema teraga. Otsi kuskussi kuivainete letist.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki sibul ja küüslauk ning lõika seller ja porgand väikesteks kuubikuteks.
2.  Kuumuta potis õli ja pruunista sibulat paar minutit.
3.  Lisa karripasta, porgand, seller ja küüslauk ning kuumuta veel paar minutit.
4.  Lisa purustatud tomatid ja kalapuljong. Vähenda kuumusta ja hauta kaane all umbes kümme minutit.
5.  Lisa kuskuss ja lase kaane all paisuda, aeg-ajalt kahvliga segades, et kuskuss muutuks sõmeraks.
6.  Kuumuta eraldi potis mereannid, lisa vein ja hauta veel umbes kümme minutit.
7.  Serveerides lisa tüümian ja petersell.

SOOVITUS:
* Soovi korral võid roa valmimise lõpufaasis lisada ka valge kala fileed – ära tee seda liiga vara, muidu võib kala liiga pehmeks ja püdelaks muutuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa