Mereandidest toidud

Krevetid Maryam Zaira kastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nigella Ekspress Autor: Nigella Lawson
Siin retseptis muutub tavaline ketšupi-majoneesikaste (Marie Rose’i kaste) marokopäraseks. Tavalise tomatiketšupi asemel kasutan hoopis kvaliteetset harissa-kastet. See sobib imehästi, ja mesi annab ka vajaliku suhkrukoguse, mille muidu saaks ketšupist.
Kogus: 4 portsjonit
1.   Sega kastme koostisosad kokku ja pane dippimiseks sobivasse nõusse
2.   Sea krevetid taldrikule, kust kõik neid võiksid noppida, siis koorida ja kastmesse dippida. Igale sööjale kata taldrik jääkide jaoks. Ja kindlasti käib asja juurde siia-sinna nõudele ja lauale ohter kastmetilkade pudenemine
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa