Mereandidest toidud

Karrikastmes hiidkrevetid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Luksuslik karriroog eelroana või koos aurutatud basmatiriisiga ka pearoana.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ marineerimiseks 30 minutit

Kogus: 2 portsjonit
Puhasta krevetid koortest ning eemalda sisselõigete abil selja- ja kõhupoolel olevad tumedad sooled. Sega kausis roheline sibul soolaga. Maitsesta kurkuma, sidrunimahla ja hakitud tšilliga. Haki küüslauk ja ingver jämedalt ning kuumuta üsna tulises õlis kuni aroomide vallandumiseni. Lisa marinaadis olnud krevetid ja kuumuta segades, kuni need on oranžikasroosad. Serveeri kohe ohtra värske koriandri ja täiendavate sidruniviiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
xxx 27.juuni 2012 14:04
Aitäh! Sain jälle targemaks.
siirikirikal 27.juuni 2012 08:53
xxx: siin retseptis segad karrimaitse ise kokku - kurkumast, t?illist, küüslaugust ja ingverist.
xxx 26.juuni 2012 16:02
Kus on karri?
1