Mereandidest toidud

Tiigerkrevetid Eesti barbecue-vanaema moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Grill ja barbecue Autor: Silja ja Arvi Pitelkov
Natuke idamaisem variant, mille meie sõbranna Ene alias Eesti barbecuevanaema Indiast kaasa tõi. Koos kohandasime selle endile meelepäraseks.
Valmistusaeg:

Ettevalmistamisaeg 30 minutit + 10 minutit grillil

Kogus: 6 portsjonit
• Puhasta krevetid ja maitsesta soolaga.
• Haki küüslauk, sibul, tšillikaunad (eemalda seemned) ja koriandrilehed suhteliselt peeneks. Lisa sinep, kookoseõli, Cayenne’i pipar, õli ja safran ning sega ühtlaseks kastmeks. Maitse – kui midagi on vähe, lisa juurde. Kalla segu krevettidele ja lase 20 minutit maitsestuda.
• Vormi fooliumist kausid ja tõsta krevetid koos kastmega sinna sisse.
• Grilli tasasel tulel 10 minutit, vahepeal segades, kuni krevettide värvus muutub punakaks.
• Serveeri kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa