Mereandidest toidud

Vähivõi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vähivõid kasutatakse kastmete maitsestamiseks ja vähi- ning kalatoitude kaunistamiseks-maitsestamiseks. Valmistatakse keedetud vähikoortest ja võist.
Vähivõi valmistamiseks võtta paarikümne keedetud vähi puhtad koored ja lasta taheneda.
Siis hõõruda koored uhmris peeneks, kuumutada sajas grammis võis, valada juurde veidi vett ja keeta läbi. Lasta külmas hanguda ja võtta hangunud või vee pinnalt. Ilusama punase värvuse saamiseks võib vähikoortele kuumutamise ajal lisada veidi paprikapulbrit. Vähivõid kasutatakse kastmete maitsestamiseks ja vähi- ning kalatoitude kaunistamiseks-maitsestamiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa