Mereandidest toidud

Vahemere kaste mereandidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Vahemere kaste krevettide ja rannakarpidega vigurmakaronidele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Koori krevetid (koorimata krevette osta 600 g) või sulata kooritud külmutatud krevetid ja nõruta need sõelal. Nõruta ka rannakarbid (1 purk on u 100 g). Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Lõika baklažaan (u 200 g) kuubikuteks või viiludeks. Pruunista suurel pannil rasvas sibul ja küüslauk. Lisa baklažaan ning jätka pruunistamist, samal ajal pidevalt segades, kuni baklažaan omandab pisut värvi. Vala panni sisu potti. Lisa sinna tomatid (maitse järgi 0.5 kuni 1 purk), maitseained ja hapukoore-keefiri segu ning keeda kastet 15 minutit. Pane krevetid ja rannakarbid heamaitselise paksu kastme peale soojenema. Serveeri kastet keedetud vigurmakaronide juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa