Mereandidest toidud

Kihiline heeringasalat leivaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Valmista kihiline salat suurematesse pokaalidesse või ühte klaaskaussi. Tee salat valmis veidi varem, et maitsed jõuaksid ühtlustuda. Kasuta selles kas värsket või marineeritud kurki – maitse tuleb nendega erinev, aga mõlemaga väga hea.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 4 tuni külmikus

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika leib väikesteks kuubikuteks, rösti neid mõni minut pannil õlis ja lase jahtuda. Tükelda ka heeringas,
kurk ja tomat pisikesteks kuubikuteks.

2. Koori ja haki sibul.

3. Sega kokku kaste ja maitsesta korralikult. Lao pokaalidesse või kaussi kihiti leib, heeringas, sibul, tomat ja kurk. Kata kastmega ja vajuta noaga augud sisse, et kaste nõrguks allapoole.

4. Pane 2–4 tunniks külma. Kaunista hakitud muna, murulaugu ja tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa