Mereandidest toidud

Kreveti, fenkoli ja tomati raguu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge panniroog, mida saab serveerida ainult saia või siis riisiga. Fenkol oma aniisise maitsega on mahedatele krevettidele põnev lisand.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta õli pannil. Lisa hakitud sibulad.

2. Lõika fenkol neljaks ja viiluta. Lisa pannile ja hauta 5 min sagedasti segades.

3. Lisa tükeldatud tomatid, maitsesta soolapipraga ja kuumuta keemiseni.

4. Kata pann kaanega ja hauta väikesel kuumusel 10 min, kuni fenkol on pehme.

5. Sega hulka krevetid ja kuumuta läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa