Mereandidest toidud

Üleküpsetatud kammkarbid tomati ja ürtidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Ahjus küpsetatud kammkarbiliha tomati, sibula ja ürtidega.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Valmistamisaeg u 15 minutit.

Blanšeeri kammkarbiliha u 1 minut keevas soolaga maitsestatud vees, nõruta ja jaota neljale kuumakindlale alusele või kammkarbi karbile. Tee tomatitele sisselõige, kalla üle keeva veega, "ehmata", koori, poolita, eemalda südamik ja seemned ning kuubista viljaliha. Koori ja haki kuubikuteks šalottsibul. Loputa, kuivata ja haki peeneks majoraan ning petersell. Maitsesta karbiliha soola ja pipraga. Puista peale tomati- ja sibulatükid, ürdid ning riivsai. Pane igale portsjonile peale võitükike ja küpseta karpe eelsoojendatud praeahjus 200 kraadi juues (gaasipliidil 3.jaotus) 3-5 minutit. Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa