Mereandidest toidud

Kartuliroog krevettidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Roog kaalukatele. TST 18
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistuseks 30 minutit, hautamiseks-praadimiseks 20 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kartulid kuubikuteks, prae 2 tl kuumas õlis läbi, puista peale karri, vala hulka vein. Vala juurde puljong ja lase keskmisel kuumusel haududa 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja tshillimaitseainega ( või- pulbriga), aseta sooja kohta. Maitsesta krevetid soola ja pipraga, prae ülejäänud õlis läbi. Lõika sibulad õhukesteks rõngasteks, lisa krevettide hulka, lase veel 3 minutit haududa, maitsesta soola ja pipraga. Sega kartulite hulka hapukoor, riivitud apelsinikoor ja - juust ning puista peale tilli. Serveeri koos kreveti-sibulaseguga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pipi-lota 21.aug 2011 16:54
peaks ka proovima:A:D:P:H:);)
cassurus 09.dets 2010 13:22
Tegin eile. Järgmine kord tean küll kartulid veel pisemateks kuubikuteks lõigata, kuna võtsid liiga kaua aega valmis saamiseks (tuleb välja, et kannatlikkus ei ole mu parim külg), kuid vaatamata sellele maitses toit mulle väga. Kindlasti kavatsen veel teha.
annette 05 20.dets 2005 21:00
maitsev
1