Mereandidest toidud

Vähiraguu tilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vähiraguu tilli ja seentega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vähid keeta soola, köömnete ja petersellilehtedega maitsestatud vees.
Sõrgade ja lakkade liha puhastada koortest.
Seened hakkida ja kuumutada 50 g võiga.
Jahu kuumutada samuti 50 g võiga, lisada puljong või keeduleem, maitsestada pipraga ja lisada hakitud till.
Kuumutada läbi.
Kastmesse panna vähiliha ja seened.
Lasta uuesti keema tõusta ja lisada ülejäänud või.
Enne lauale andmist lisada pisut vähivõid ja kõrvale anda keedetud riisi.
Lisandiks
Keedetud riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa