Mereandidest toidud

Täidetud vähid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Ahjus üleküpsetatud täidetud vähid veinis.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vähid keeta soola ja köömnetega maitsestatud vees koos hakitud supijuurtega.
Vähid puhastada koortest nii, et nad jääksid võimalikult terveks.
Vähiliha hakkida peeneks ja segada riisi, munakollaste ja vähese koorega.
Maitsestada soola ja pipraga.
Ei maksa põlata ka vähkide rindmikus olevat kollakasrohelist pastat, mis on tegelikult väga maitsev vähimaks.
Vähikoored täita täidisega, asetada sobiva suurusega ahjupannile, valada juurde ülejäänud koorega segatud vein ja küpsetada 15 minutit praeahjus.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa