Mereandidest toidud

Kalamehe kabatšokispagetid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Kabatšokiribad krevettide, austrite ja merivähkidega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kabatšokid lõigata pikuti 1/2 cm paksusteks ketasteks, seejärel peenikesteks nuudlitaolisteks ribadeks.
Tomatid pista hetkeks keevasse vette, kallata sõelale ja koorida.
Lõigata sektoriteks ja eemaldada seemned.
Lõigata sektorid veel väiksemateks korrapärasteks sektoriteks.
Või sulatada paksu- ja laiapõhjalises potis, sibul praadida selles kuldkollaseks.
Lisada kabatšokiribad ja pöörata üsna kiiresti tugeval tulel praadides, kuid nii, et kabatšokid ei pruunistuks.
Vahepeal hautada kaane all umbes 3-4 minutit.
Lisada krevetid. (Kui kasutada tooreid austreid, tuleb need avada väheses vees aurutades ja võtta austrid karpidest välja.
Natuke austrite keeduleent võib lisada ka kabatšokkidele.)
Lisada puhastatud merivähid, vermut ja osa koorest ning tükeldatud tomatid.
Kabatšokid tõsta vahukulbiga eelsoojendatud taldrikuile või vaagnale.
Lisada ülejäänud koor, sidrunimahl, sool, valge pipar ja hakitud till ning kallata segu kabatšokkidele.
See on tõeline pidusöök ja väga toitev!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa