Mereandidest toidud

Seene-krevetitäidisega kabatšokid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Küpsetatud kabatšokid seene-kreveti-juustu-pähklitäidisega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pese ja lõika kabatšokid pooleks. Uurista sisu näiteks lusikaga välja, nii et jäävad umbes poole sentimeetri paksused servad. Riputa uuristatud kabatšokkide sisse pisut soola ja küpseta neid mikros täiskuumusel 3-4 minutit. Kuumuta pannil õli ning veereta selles porruviilakaid. Hetke pärast lisa kabatšokkide sisu ja seenetükid ning pressitud küüslauk. Hauta umbes 5 minutit. Puista hulka nisujahu, lisa hapukoor ja lase mõni minut küpseda. Maitsesta kaste ja tõsta pann pliidilt. Poolita maapähklid ja rösti neid puhtal, kuival pannil. Sega pähklid koos krvettidega täidisesse. Jaota täidis kabatšokkidesse, raputa peale riivjuustu ja küpseta 225°C juures praeahjus umbes 10 minutit, kuni juust on saanud kuldse värvi. Serveeri koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa