Mereandidest toidud

Kartulipanniroog suitsukala ja krevettidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Suitsukala ja krevetid annavad panniroale huvitava maitse. Suitsukala asemel võid kasutada ka toorest lõhet või forelli. Krevetid lisa kõige lõpus.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Lõika kartulid ja kaalikas ühesuurusteks kuubikuteks. Lõika porru ratasteks ning lõhe kuubikuteks. Pane kuumale pannile praadima kartuli- ja kaalikakuubikud. Prae kergel tulel umbes 10 minutit. Lisa porru ning prae veel umbes 5 minutit. Kalla peale köögikoor. Lisa mais ja kalatükid ning maistesta puljongikuubikuga. Hauta pannirooga veel 5-10 minutit. Lõpuks puista peale krevetid ja hakitud till.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa