Mereandidest toidud

Meega glasuuritud grill-lõhe

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rimi grilliteatmik Autor: Toidutare.ee
Kala glaseerimiseks võib kasutada näiteks mett, kuid samas ka teravamaitselisi kastmeid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta või ja 2 sl õli potis, lisa sibul ja küüslauk ning hauta need pehmeks.
Lisa ketshup, vesi ja äädikas, maitseained ja -kastmed ning keda segu tasasel tulel paksuks ja läikivaks kastmeks.
Määri lõhetükke 1 sl õliga ja grilli neid 5 minutit mõlemalt poolelt.
Pintselda kastmega kalatükke ka grillimise ajal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nipi1213 22.juuli 2006 09:28
liiga magus minu jaoks!
1