Mereandidest toidud

Tagliatelle mereandidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Järgnev retsept on neile, kes armastavad mereande. Viimaseid ei maksa üle maitsestada - piisab küüslaugust, soolast, värskelt jahvatatud mustast piprast ja värskest basiilikust.
Kogus: 4 portsjonit
Pane pasta rohkesse soolaga maitsestatud vette keema. Prae tükeldatud küüslauku õlis. Keeda sinikarpe valges veinis mõni minut, kuni need avanevad; kinnised karbid viska ära. Nõruta pasta ning sega küüslauguõli, sinikarpide, tükeldatud basiiliku, krevettide ja poolitatud kirsstomatitega. Maitsesta soolaga ja jahvata veskist musta pipart peale. Kuumuta segades läbi ja serveeri kohe. Kaunista basiilikulehtedega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
karin 04.okt 2012 19:45
väga, väga hea ja kiire.
1