Mereandidest toidud

Kodujuustu-krevetipirukas

Keskmine hinne: 3.84 Allikas: 100 rooga
Magusa maitsega tšillikaste annab mahedamaitselisele krevetipirukale piisavalt teravust. Serveeri pirukat soojalt värske salatiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Näpi kokku jahu, sool, või ja kodujuust. Keera tainas kilesse ning hoia 30 minutit külmkapis. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja servadele. Küpseta 10 minutit. Täidise tegemiseks sega omavahel munad, kodujuust, krevetid, riivjuust, tšillikaste ja hakitud till. Vala segu eelküpsetatud põhjale ning küpseta veel 25 minutit. Serveeri soojalt. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tix 27.juuni 2014 01:57
Maitse on päris hea ja mahlane Kindlasti teeb veel aga krevette paneb rohkem kordusel Küpsetus-
aeg oli mul 15 minutit rohkem millegipärast aga ehk sellepärast,et kasutasin värskeid suuri krevette Hea amps!
Diana 23.juuni 2013 17:49
Tegin täna ja jäin maitsega väga rahule! Kasutasin täistera nisujahu ning tainas tuli mõnusalt krõbedane. Soovitan kõigile, lihtne teha ning maitseb imehästi!
mariseke 17 04.märts 2012 19:45
Suurepärana ja mahlane pirukas, kerge teha ka!
mlvalge 07.veeb 2012 20:56
Väga hea pirukas. Mahe, mahlane ja mõnus.
0laiuskraad 18.juuni 2010 19:45
Väga maitsev pirukas! Magusa t?illikastme võib julgelt osaliselt ka teravaga asendada.
1