Mereandidest toidud

Minikaheksajalad punaveinihautises

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: 100 rooga
Ainulaadne ning maitsev roog
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Pane tomatid sõelaga 30 sekundiks keeva, seejärel otsekohe jääkülma vette. Tõmba tomatitelt nahk maha ja lõika viljaliha suuremateks tükkideks. Lase keedunõus õli tuliseks, kuumuta selles aeg-ajalt segades sibulat, küüslauku ja kaheksajalgu 3 minutit. Lisa tomat, suhkur, pune, vein ja veiniäädikas. Hauta segades 5 minutit, kuni tomat kuumuses laguneb ning segu muutub puderjaks. Kata anum kaanega ja hauta vaevalt keevana 15-20 minutit ( või kauem ), kuni kaste on paks ja minikaheksajalad küpsed. Tõsta roog serveerimiskaussi ning kaunista ürtidega. Serveeri sooja lauasaiaga.
Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
moro mou 18.juuli 2008 13:28
kaneelikoort ka .... tyypiline toit kyprosel naiteks aga ilma tomatita ja suhkruta ja seda tehakse - vabandust keele kasutuse parast aga ei tea tapset vastet eesti keeles - pressure cooker on inglise keeles, ja natsked kaheksajalad lausa sulavad suus
1