Mereandidest toidud

Parmesaniga gratineeritud sinikarbid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Itaaliapäraselt valmistatud sinikarbid pakuvad maitseelamuse igale toidunautlejale.
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta sinikarpe veinis 2-3 minutit. Kui mõni neist on avanemata, viska see minema. Eemalda karpide kaaned ning jäta sisuga pooled alles. Täidise jaoks vahusta munad kahvliga. Tükelda petersell, basiilik ja küüslauguküüned ning sega munavahusse. Lõika tomat väikesteks tükkideks, lisa koos riivsaia ja 3 sl juustuga samuti muna hulka ning maitsesta soola ja Cayenne´i pipraga. Pane iga sinikarbipooliku sisse 1 tl täidist. Lao kõik karbid vormi ja raputa üle 2 sl riivitud parmesaniga, jaota peale väikseid võitükikesi. Gratineeri ahjus 250°C juures 10 minutit. Serveeri pika saia ja klaasi valge veiniga. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Evelin 02.veeb 2009 22:51
väga maitsev!
1