Mereandidest toidud

Kreveti-juustusalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naisteleht Autor: Tiina Trolla
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

200 g sügavkülmutatud krevette
1 purk konservananassi (227/137 g) tükke
2 õuna
½ sidrunit
200 g sügavkülmutatud herneid
1 punt (100 g) jääsalatit (võid asendada ka hiinakapsaga)
150 g juustu

Kaste:
200 g 10% hapukoort
½ dl konservananassi vedelikku
1 tl sidrunipipart
Kaunistamiseks krevette, tilli, sidrunit

Sulata ja nõruta krevetid (jäta 3–4 krevetti kaunistamiseks). Kurna ananassitükid leeme seest välja, säilita vedelik kastme tegemiseks. Koori õunad ja lõika tükkideks. Õunte tumenemise vältimiseks piserda tükid sidrunimahlaga kergelt üle. Sulata herned ja rebi jääsalat tükkideks (lõigates ei jää salat õhuline).
Sega hapukoor ja konservananassi vedelik omavahel, maitsesta ja kalla salatile. Sega kergelt läbi. Enne serveerimist lase salatil maitsestuda. Tõsta salat serveerimisnõusse ja kaunista. Serveeri koos näkileivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa