Mereandidest toidud

Mereandide hautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim Maitse Autor: Arne Schumann
Kokasaate Parim Maitse 12.04.2008 retsept.
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid ja haki kuubikuteks. Tükelda sibul ja küüslauk ning paprika.
2. Kuumuta potis õli ja prae selles küüslauk ja sibul, lisa nüüd hakitud kartul, vein ja kalapuljong ning kuumuta 15 minutit, kuni kartul on pehmeks keenud. Lisa juurde hakitud paprika, mereannid ja kuumuta vaiksel tulel keemiseni. Lisa koor, maitsesta soola, pipra Guacamole dipikastmeseguga ja tüümianiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Krissu 27.jaan 2010 15:41
Suurepärane roog, eriti olukorras kui ostate sügavkülmutatud mereanni segu ning avastate, et toorena pole nende lõhn ja maitse just eriti isuäratavad. Sellisel juhul see roog aitab hädast välja.
1