Munatoidud ja omletid

Viineri-kartuli munaroog kodujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta peenestatud sibul õlis pehmeks ja tõsta pannilt ära. Pruunista tükeldatud kartulid ja viilutatud viinerid. Kalla sibul pannile tagasi. Sega
ülejäänud ained omavahel ja kalla pannile. Küpseta madalal kuumusel, põhjast üles segades, kuni segu hüübib, kuid on veel niiske ja läikiv. Tõsta pann kohe pliidilt ja jaga roog taldrikutele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triin 11.apr 2013 20:05
ma tegin jälle seda toitu ja veel parem tuli kui ennemja kõigile maitses.
triin 06.apr 2013 12:25
vägamaitsev toit oli ma teen seda toitu veel ja soovitan teistele ka kõikidele soovitan.
Kersti. 05.apr 2012 14:02
Kartul oli mul vale, sest kees pudiks. Piima ja muna panin vähem, tuli liiga supi moodi. Aga super hea roog on!
S.T. 15.veeb 2011 20:26
Väga hea mahlane toit :))
1