Munatoidud ja omletid

Munaga täidetud hakklihapallid II

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Munaga täidetud hakklihapallid on dekoratiivsed ja sobivad pakkuda ka külalistele. Lihavõtete järel saad siin ära kasutada järelejäänud keedetud munad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega hakkliha hulka sool, piprad, paprikapulber ja muna. Lisa hakitud sibul. Sega omavahel koor ja vesi, paisuta selles riivsai ning sega hakklihamassi hulka. Keeda munad pehmeks ja koori. Mätsi hakklihatainas muna ümber ja prae pannil nõrgal kuumusel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ingrid 15.aug 2014 09:51
proovi täna kodus
soolapähkel 02.juuni 2009 18:26
Juba 30 aastat tagasi tegi minu ema sellist pikkapoissi,et munad sees. Vahest pani ka kedetud porgandit. Lahti löigatult oli ilus kyll.
Juppstükk 13.apr 2009 15:41
super hea idee. olingi just mures, mida nende pühademunadega peale hakata. igaks petteks mähkisin hakkliha katte alla pikuti pooleks lõigatud munad. Needki pätsid tulid päris suured. aga loodetavasti on tulemus hea;)
1