Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tohuvabohu tofuga

Tohuvabohu tofuga
Tofu ehk sojaoast valmistatud kohupiima- või juustulaadne toode on toidutegijates üsna vastakaid arvamusi tekitanud. Meil räägitakse tofust valdavalt ülivõrdes kui parimast valguallikast taimetoitlastele, kuid ükski toiduaine, isegi mitte…


(31.10.2016)

Kiites kodulähedast

Kiites kodulähedast
Teleperekond Kahar – ETV saatejuht Kaidor (36) ning ETV2 toimetaja ja ehtedisainer Alice (38) – väärtustab kohalikku toorainet. Nad toetavad rõõmuga väiketootjaid ning sõpru-tuttavaid, kes varustavad neid värske kitseliha, koriandripuhmaste…


(31.10.2016)

Aeg sõelub välja parima

Aeg sõelub välja parima
Kui ahjus küpsevad soolased porgandi-munapirukad ja kaneeline porgandikook, viib köögist imbuv nostalgialõhn justkui ajas tagasi. Aeg on kapist välja tuua vana täpiline serviis, kohvikann ja pildialbumid, mida on pirukate kõrvale igavesti…


(24.10.2016)

Oktoober

Oktoober
See sügis meile meeldib – juba tükk aega on saanud „toidusiilid“ omale talvevarusid luua ja kelder ähvardab lõhkeda. Köögis võib nüüd aga mõnuga valmistada toekamaid toite.


(03.10.2016)

Tume ja hele siirup

Tume ja hele siirup
Küpsetamisel on vahel hea mõte suhkrule siirupit eelistada, sest selles leiduv puuviljasuhkur annab koogi pinnale ilusa pruuni värvuse, muudab kooriku pehmeks ja muredaks ning küpsetise sisu niiskeks ja õhuliseks. Lisaks magusatele on siiru…


(03.10.2016)

Küllusesarves. Helgelt ja südamega

Küllusesarves. Helgelt ja südamega
Vanasti olevat Sarve küla olnud Hiiumaal pättide-mõrtsukate pesa. Nüüd valitseb seal aga tasakaal. Ning sellesse tasakaalu on oma imelise idülli pununud Heli Hahndorf ja Kalle Talvi.


(03.10.2016)

123456181920