Maitsetark
Doktor Kinoa aitab

Lihtsasti valmistatav kinoa ehk tšiili hanemalts on üks neist eksootikutest, mis on väga hästi ka põhjamaa laual mekkima hakanud.

Persoon
Kadi Toom - vabaduse viljaaed

Lauljanna ja joogaõpetaja Kadi Toomi menüüd võiks iseloomustada sõnadega “lihtne, kuid keeruline”. Tavainimesel on ehk raske mõista, kuidas saab söönuks vaid puuviljadest. Samas mis võiks olla veel lihtsam, kui toituda õunast ja banaanist!

Retseptiregister
2011. aastal ilmunud retseptid

Ajakirjas 2011. aastal ilmunund retseptid.

Retseptiregister
2010. aastal ilmunud retseptid

Ajakirjas 2010. aastal ilmunud retseptid.

Retseptiregister
2009. aastal ilmunud retseptid

Ajakirjas 2009. aastal ilmunund retseptid.

Retseptid
Igal riisil oma kodu

Riisireisi alga: kulebjaakaga Venemaale, dolmaga Kreekasse ja Türki, risotoga Itaaliasse, vürtsiriisiga Marokosse, pilafiga Usbekistani.

Uus number
Jaanuar

SUURES PLAANIS: talvele kohaselt on sel korral luubi all puukütteahjud-pliidid. Anni Arro tee…

Maitsetark
Selline seller

Juur-, vars- ja lehtseller on kõik omaette raamatut väärt. Maitsvasse salatisse valisime aga krõmpsuva varsselleri.

Persoon
Jaan Pehk - mees parimais aastais

Muusik ja kirjamees Jaan Pehk käib neljapäeviti kodumaja keldris turul, et pärast mõnuga kokata. Varem ansambliga Köök tuntust kogunud Jaani teatakse nüüd eelkõige Orelipoisina, kes armastab vürtsikat toitu.

Salakuulaja
Unelemiseks loodud Mozza

Mozza on küll stiililt skandinaavialik, hele ja valge, kuid toidud viivad reisile Vahemere äärde. Üks unistuste reis kulub pimedal ajal marjaks ära.

Salakuulaja
Kuhu liigub Eesti restoran?

Oma Maitse salakuulaja, kes on aasta jooksul katsetanud kümneid restorane, teeb kokkuvõtte 2011. aastast.

Uus number
Detsember

KÖÖGIIKOON: telekoka ja kokaraamatute autori Nigella Lawsoni eksklusiivintervjuu Oma Maitsele.

Maitsetark
Kullakallis kalamari

Karbitäis tippkvaliteetset kalamarja ei pea alati olema tuura oma, on teisigi häid valikuid, mis luksuslikku maitset pakuvad. Ka marja odavamaid jäljendajaid tekib aina juurde.

Retseptid
Variatsioonid õnnemandli teemadel

Kui kevaditi ei saa iluaedades õrnroosadelt mandlipuuõitelt pilku ära, siis jõulude eel on kombeks päris mandleid krõbistada. Mandel on valvsuse, ettevaatlikkuse ja naiselikkuse sümbol ja piiblis olevat see seeme lausa kümme korda ära märgitud.

Persoon
Jõulusärav Juuli ja valeteod

Mahlakalt sügava hääle ja särtsuva karismaga Estonia teatri metsosopran Juuli Lill on laineid löönud nii krahvinnana “Padaemandas” kui ka nüüd “Carmenis” peaosas. Mõnusat kirge ja temperamenti jagub ka kööki, kui ta koos ooperisolistist abikaasa Andres Kösteriga oma pere jõululaua hittroogi valmi…

Maitsetark
Köömen pole mingi köömes

Vägeva ja kütkestava aroomiga köömned pakuvad kulinaariamaailmas laialt levinuna tohutul hulgal häid ideid.

Retseptid
Sooja saia, mõtelge

Kui väljas kõlgutab jalgu pimedus, õhtud venivad pikaks ja jõuludeni on veel pikk maa minna, on käes parim hetk kaamosele sooja saialõhnaga vastu hakata. Kui saiad valmis, süüta küünlad, vala endale tass kuuma teed ning tõmba ennast mõnusalt pehmesse tooli või sohvale kerra. Sest…

Persoon
Ah sa Mooses kui moodne Mooste!

Kord kuus kohtub Mooste mõisa valitsejamajas seltskond kokkamissõpru, kes ühisel katse ja eksituse meetodil taasavastavad vanu nippe ja õpivad uusi hõrgutisi valmistama.

Salakuulaja
Ja ongi "Neikid"

Vahemerehõngulisi rütme lubav Neikid mõjub oma lühikese, ent tabava menüüga arusaadavalt ja lihtsalt. Hea teenindus sulatas isegi profi südame. Wismari 3, Tallinn, tel 660 4581

Tellimine ja toimetus
Toimetuse tutvustus

Oma Maitse on Eesti suurim ajakiri, mis ilmub alates 2005.aastast. Igast numbrist leiab enam kui 100 ideed-retsepti. Pakume hooajalisi, pühadeteemalisi, etnilisi ning argiseid retsepte, testime toiduaineid ning jagame nii asjaarmastajate kogemusi kui ka proffide teadmisi. Igas numbris käime külas mõ…

Uus number
Oma Maitse oktoobrinumbris

STAARJürgen Rooste on otsekohene: “Kõige pikem ja vaevarikkam enesetapuviis on ülitervislikud…

Uus number
Oma Maitse septembris

Küpsetame sünnipäevaks koheva kohvi-pähklitordi.VÕIMUGA MUGUL KARTULKaie Mei kaitseb kartuli …

Uus number
Oma Maitse juuninumbris

Millest räägib toiduajakiri Oma Maitse juunikuus - maasikatest ja heas tervisest.

Uus number
Oma Maitse mainumbris

Kodustest pidudest, leedripuu õietest, karulaugust, emadepäevast ...

Uus number
Oma Maitse aprillinumbris

Keskendume kalaroogadele ja kevadisele esimesele aiasaagile.

Uus number
Oma Maitse märtsis

Kaie Mei teeb hästiõnnestuvat pastatainast. Proovi ja naudi.

Uus number
Oma Maitse veebruaris

SUURES PLAANISSõbrapäeva eel teeme lemberoogi ja räägime veidi afrodisiaakumitest.TOIDUTEADUS…

Uus number
Oma Maitse oktoobris

Oma Maitse oktoober on kirev ja magus.

Uus number
Oma Maitse septembris

Oma Maitse pakub sügiseroogi.

Uus number
Oma Maitse augustis

BBC Good Food-i lahedad suveretseptid!ARGIHÕRGUDMõnusad igapäevaroad kalast ja lihast. Proovi…

Uus number
Oma Maitse juunis

Nüüd suvehind! Poest ostes maksab ajakiri 39 krooni!

Uus number
Oma Maitse mainumbris

SUURES PLAANISKevadine hapu rabarber ajab suu vett jooksma! RETSEPT:  Ülilihtne rabarberikook…

Uus number
Oma Maitse aprillis

Eesti suurima toiduajakirja Oma Maitse aprillinumbri tutvustus

Uus number
Oma Maitse märtsinumbris

Kodused toidudMõõduka eelarvega supid, hautised ja praed lugejate lemmikkomponentidest.Pelmee…

Uus number
Oma Maitse veebruaris

Oma Maitse veebruarinumbrist leiad järgmised teemad:

Uus number
Oma Maitse jaanuarinumbris

Oma Maitse jaanuarinumbris leiab palju soovitusi, kuidas külm ja vitamiinivaene aeg üle elada.

Uus number
Detsembrikuu Oma Maitses

Oma Maitse peatoimetaja Monika Kelle: kuidas sünnib teie pere jõululaud? Kas menüü on eelmise õhtu kiire otsus või juba kuu aega varem valmis seatud “pühakiri”?