Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maitsetark

Krattidele karaskit!

Maitsetark

Krattidele karaskit!

Katrin Press Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Katrin Press
Kevadel, mil terve pere järjest pikemalt õues müttab, on mõttekas paar karaskit valmis küpsetada, et iga mees, kel jalg tatsub ja nina üle lauaääre ulatub, saaks viilu kaasa haarata.
Saiake, kata end!
(alates 12. kuust)

Kate 1: ricotta-pestomääre
Sega 3–4 tl pestot ja 150 g ricotta’t ühtlaseks. Määri karaskiviilule, kaunistuseks sobib maitseroheline ja tomat.

Kate 2: munavõi
Keeda 3 muna kõvaks, koori ja suru kahvliga peeneks pudiks. Hõõru 100 g toasooja võid munapudiga segamini. Maitsesta soolaga. Kilumaitselise või saamiseks maitsesta kilusoolveega.

Kate 3: toorjuust ja avokaado
Koori ja lõika avokaado liistakateks. Määri karaskiviilule toorjuustu ja tõsta avokaadoviilud võileivale.

Kate 4: toorjuustukreem marjadega ehk Kuidas karaskist saab kook
Hõõru naturaalne toorjuust suhkru ja vanillsuhkruga ühtlaseks. Sulata külmutatud marjad (vaarikad, mustikad, sõstrad). Sega marjad toorjuustu hulka ja tõsta kate karaskiviilule. Nii saab karaskist kook.

Magus keefirijook
(alates 10. kuust)
Sega keefir meelepärase mahlaga. Vajadusel lisa suhkrut. Soovi korral kaunista marjadega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana