Uudiskiri Instagram Facebook
 
Retseptiregister

2016. aastal ilmunud retseptid

Retseptiregister

2016. aastal ilmunud retseptid

Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Tuuli Mathisen
2016.aastal ilmunud retseptide loetelu. 

SUUPISTED, SALATID JA EELROAD

Aedviljasalat wakame ja krevettidega aprill, lk 20
Ahjupeedid lehtkapsa ja kitsejuustusaiadega märts, lk 48
Ahjus küpsenud külluslik sealiha-pâté detsember, lk 20
Apelsinisalat fenkoli ja metsiku riisiga detsember, lk 43
Atšma mai, lk 68
Avokaadokreemiga täidetud särtsakad munad märts, lk 17
Avokaado-kikerhernesalat juuni, lk 33
Baklažaanisalat vürtsika sibula ja kurkumikookosega august, lk 17
Bataadiga tex-mex-salat august, lk 20
Filotainakorvikesed avokaadokreemiga veebruar, lk 51
Frititud aedviljad heleda õlle ja tüümianiga juuni, lk 63
Frititud põdrasamblik detsember, lk 69
Grillitud mais maitsevõiga juuni, lk 36
Hasselbacki kartulid hapukoore ja prosciutto’ga november, lk 66
Heeringa ja musta leiva shot veebruar, lk 51
Hommikuröstid kodujuustu, avokaado ja munaga jaanuar, lk 66
Juustufondüü veebruar, lk 24
Juustušnitsel, aga hoopis pulkadena september, lk 60
Jääsalat Roqueforti juustust kastme ja peekoniga juuni, lk 51
Kapsasalat märts, lk 30
Kartuliröstid mädarõikakreemi ja peedimoosiga jaanuar, lk 65
Kihiline kartulisalat “hernekaaviariga” veebruar, lk 66
Kihiline suvikõrvitsaomlett august, lk 14
Kilust ja kartulist amps pestoga veebruar, lk 52
Kirsstomati Bloody Mary veebruar, lk 57
Kitsejuustuga täidetud baklažaanid ja vinnutatud singid september, lk 30
Klassikaline coleslaw veebruar, lk 82
Kodused krõpsud veebruar, lk 87
Krehvtised singirullid veebruar, lk 64
Krõbeleivad noore põldoa tambiga juuli, lk 21
Kuhjatis astelpajumajoneesi ja kirka sinepiga november, lk 31
Kõrvitsahummus seemnekrõpsuga jaanuar, lk 55
Köögiviljatsipsid jaanuar, lk 54
Külmsuitsulõhesalat poseeritud munaga aprill, lk 86
Küpsetatud rohelised munad veebruar, lk 45
Küüslauguleivad ja Kuti kaste veebruar, lk 89




LISANDID

Anu salajase salatikastme retsept juuni, lk 67
Béarni kaste veebruar, lk 84
Guacamole märts, lk 61
Guacamole veebruar, lk 87
Gluteenivabast jahust pasta aprill, lk 51
Hoisin-kaste Hiina viievürtsiseguga detsember, lk 53
Hummus veebruar, lk 87
Jõhvikakaste detsember, lk 55
Jõulumaitseline õunakaste ingveriga detsember, lk 52
Kaks kapsalist kesk salatit, kiirmarineeritult juuli, lk 35
Kartulist ja hapukapsast mini-galette veebruar, lk 66
Kartulivorm kolme juustuga detsember, lk 47
Kiire sinepimajonees jaanuar, lk 86
Kirsstomati-relish isetehtud vincotto’ga september, lk 17
Kleepuv portveinikaste lihale detsember, lk 54
Koduvõi september, lk 67
Kolm superlisandit pastinaagist jaanuar, lk 70
Kreemine meesinep jaanuar, lk 86
Krõbedad ahjukartulid teralise sinepiga jaanuar, lk 87
Kuldsed seened september, lk 26
Kuus burksikastet: selleri-õunakaste, avokaadokaste, suitsune tšillikaste, kapparikaste, magushapu kaste, hernekaste aprill, lk 59
Lihtne võikreem märts, lk 79
Lollikindel marinaad sea kaelakarbonaadile juuni, lk 18
Maitsevõi märts, lk 60
Majoneesikaste mee ja sinepiga detsember, lk 51
Marineeritud kitsejuust detsember, lk 45
Massamani karripasta mai, lk 77
Mee-tillikaste detsember, lk 61
Metsikult roheline pesto mai, lk 34
Munavaba majonees november, lk 85
Mustasõstrakaste veebruar, lk 67
Mädarõikane pesto lehtkapsast ja basiilikust oktoober, lk 29
Nektariinide ja viinamarjade äädikane äkkrünnak juuli, lk 36
Pastatainas maisi- ja kinoajahuga aprill, lk 51
Porgandi-safranikaste detsember, lk 52
Praetud rooskapsas ja granaatõunaseemned detsember, lk 41
Pruun põhikaste oktoober, lk 68
Purpurne peokurk peetidega ... kiirkäigul marinaadis juuli, lk 36
“Pannikirsid” september, lk 26
Roheline karripasta mai, lk 76
Royal icing märts, lk 79
Röstitud pastinaak ja küüslaugu-confit detsember, lk 60
Sauteeritud shimeij-seened november, lk 84
Sibulamoos veebruar, lk 67
Sibulasteigid mee-sinepimarinaadis jaanuar, lk 85
Sinepi-tillikaste detsember, lk 61
Sojamajonees september, lk 41
Soolakurgid juuli, lk 72
Spinati-raita (spinati-jogurtikaste) aprill, lk 62
Särts ja magus dipp veebruar, lk 87
Tai kollane karripasta mai, lk 77
Teraline sinep jaanuar, lk 86
Tomatikaste juuni, lk 80
Toorjuustu ja ürtidega munavõi oktoober, lk 84
Tudraõli baasil ürdi-dressing salatitele oktoober, lk 47
Tume hummus küüslaugu ja musta ploomiga jaanuar, lk 37
Tädi Ruti väga krehvtised kiirkurgid juuli, lk 9
Universaalne mee-sinepimarinaad jaanuar, lk 86
Universaalne tomatiplöga veebruar, lk 88
Vahukoorekreem toorjuustuga märts, lk 80
Vegankreem tordile september, lk 70
Viili juuli, lk 54
Vinegrett detsember, lk 61
Võisaiakaste detsember, lk 55


PUDRUD

Kaheksa aarde puder oktoober, lk 21
Karmeli toortatrast tatrotto ürdikreemi ja viljapõlluseemnetega oktoober, lk 47
Toorpuder igal moel aprill, lk 53



SUPID

Ahjupeedipüreesupp apelsini ja kookosega jaanuar, lk 72
Hernesupp kookospiimaga märts, lk 19
Hernesupp peekoni ja mündiste jääkuubikutega juuni, lk 54
Kevadiselt kerge varssellerisupp aprill, lk 18
Kookose-hernesupp juuli, lk 67
Kookose-kanasupp juuni, lk 9
Krevetisupp fenkoliseemneõliga veebruar, lk 14
Kõrvitsa-astelpajusupp astelpajuhapude hiidkrevettidega november, lk 32
Maisisupp juuni, lk 35
Oasupp avokaadosalsaga veebruar, lk 16
Oasupp tangudega jaanuar, lk 62
Pastinaagisupp õunte ja läätsedega, jaanuar lk 70
Porrulaugu-sinihallitusjuustusupp juuli, lk 32
Ramen-supp sealiha ja munaga aprill, lk 44
Rõikane peedisupp juuli, lk 67
Röstitud köögiviljade supp veebruar, lk 18
Sidrunine lehtkapsasupp pastinaagi ja dukkah’ga september, lk 76
Sinepine röstitud sibula supp kuumade kitsejuustusaiadega veebruar, lk 19
Supp karulaugust ja nõgesest mai, lk 33
Supp shiitake-seente, riisinuudlite ja krevettidega veebruar, lk 16
Terav tomatisupp juuli, lk 68
Tomatiuputuseaegne supp suitsusauna-lambalihaga oktoober, lk 62
Valgeoasupp rohke estragoniga aprill, lk 36
Vürtsikas tomatisupp läätsede ja kikerhernestega veebruar, lk 18
Värske köögivilja supp kookospiimaga juuli, lk 17


TAIMETOIDUD

Aasiapärases marinaadis grillitud tofu mai, lk 18
Aasia mõjustustega kikerherneburger aprill, lk 57
Ahjuköögiviljad viiel moel märts, lk 43
Bircheri müsli september, lk 63
Eesti caprese september, lk 27
Grillil küpsetatud lapikud kartulid kuusevõrsekastmega juuni, lk 21
Grillitud avokaado Capri salati täidisega juuni, lk 20
Juustukastmega šampinjonipasta jaanuar, lk 26
Juustune kõrvitsavorm sinepiga oktoober, lk 64
Kapsavorm bulguri ja seentega november, lk 58
Kikerherne-fajita august, lk 40
Kinoatäpilised kitsejuustuploomid september, lk 29
Koguperemüsli september, lk 62
Koorene tatrarägastik varsselleri ja sihvakate seentega veebruar, lk 33
Kuskussipilaff köögiviljadega märts, lk 71
Kõrvitsavormiroog seente ja sibulaga oktoober, lk 17
Kõrvitsa-läätsekotletid märts, lk 61
Kõrvitsa-kitsejuusturavioolid võikastmes oktoober, lk 80
Köögiviljakarri röstitud kookoslaastude ja kookospiimaga aprill, lk 76
Lillkapsasteik saluteeritud lehtrohelisega mandliskordalia’l august, lk 37
Lillkapsapõhjal spinati-fetapirukas mai, lk 15
Lillkapsa-riisipilaff aprill, lk 15
Makaroni juuni, lk 55
Misoglasuuris baklažaani kebab mai, lk 19
Mustad läätsed musta küüslaugu ja võis keerutatud pastinaagilaastudega jaanuar, lk 36
Nuudlid seente ja värske kapsaga (yaki udon) aprill, lk 43
Nõgese-gnudi metsiku pestoga mai, lk 35
Palak paneer (spinatikaste omavalmistatud juustuga) aprill, lk 61
Paprikaga baklažaanid märts, lk 44
Pasta röstitud peedi ja petersellipestoga november, lk 56
Pastinaagipilaff ürdikastmega jaanuar, lk 71
Puraviku-kartulipannkoogid september, lk 94
Põdrakanep ehk metsspargel Hollandi kastmega mai, lk 44
Pähklipurune tomatigratään kartulitega august, lk 38
Ratatouille-mandala september, lk 11
Röstitud baklažaanid, baba ganoush ja punasesibulasalat naan’is märts, lk 35
Röstitud paprika ja sumahhi tabbouleh märts, lk 36
Saksa kartulipannkoogid ehk Kartoffelpuffer märts, lk 42
Soe kruubisalat kõrvitsa ja lillkapsaga november, lk 57
Spinati-kaalikakoftad (spinati-kaalikakotletid) aprill, lk 62
Suvikõrvitsa-carpaccio värske mündiga juuli, lk 19
Taimne pikkpoiss, november, lk 31
Tervelt röstitud lillkapsapea sinepi ja juustuga jaanuar, lk 87
Tomati-suvikõrvitsarisoto august, lk 19
Tuline ja hapu baklažaan august, lk 41
Veganjuust India pähklitega jaanuar, lk 89
Veganjuust kookospiimast jaanura, lk 91
Veganjuust sojapiimast jaanuar, lk 90
Vegan-juustudipp jaanuar, lk 90
Vegantoorjuust, jaanuar, lk 90
Vietnami kevadrullid jaanuar, lk 54
Võiste kruupide pesa varsselleri, punase kapsa ja eksinud viinamarjadega veebruar, lk 32
Täidetud baklažaanirullid mai, lk 67
Värskete köögiviljade tempura tšillimajoneesiga juuli, lk 19



LINNULIHAROAD

Ahjusalat küdoonia, peedi, juurselleri ja pohlas pikutanud pardiga detsember, lk 31
Amatriciana-kana august, lk 23
Chiang Mai karrinuudlid (khao soi gai) aprill, lk 42
Chow mein veebruar, lk 78
Grillitud teriyaki-kana ja ananassi kebab mai, lk 20
Grillkana ja nuudlid aprill, lk 45
India pähklid ja kana veebruar, lk 76
Kanafilee troopilises banaanikarrikastmes jaanuar, lk 19
Kanahautis bataadi ja spinatiga august, lk 24
Kanapakid november, lk 73
Kana ja paprika stir-fry juuni, lk 62
Kana-cacciatore jaanuar, lk 61
Kana-quesadilla’d mangosalsaga november, lk 66
Karulaugune Kiievi kotlet mai, lk 36
Kookoshelvestes paneeritud kananagitsad mango-meedipiga aprill, lk 76
Krõbe peekonivõiga katetud kalkunipraad detsember, lk 46
Köömnelised koivad november, lk 28
Küüslaugune kartulipuder koorese kanakastmega oktoober, lk 85
Maapähklikastmes hautatud kana ja bataat oktoober, lk 21
Münt ja sidrun kanaga mai, lk 54
Pannil säristatud kana november, lk 62
Pasta koorese kanakastmega aprill, lk 29
Punaste ubadega kalkunihautis röstitud punase paprika kastmes oktoober, lk 18
Roheline kanakarri mai, lk 76
Tsitruseline kalkuniburger aprill, lk 58
Tšahhobili mai, lk 68
Tulised kanatiivad vahtrasiirupises chipotle-kastmes juuni, lk 51
Täidetud tibud detsember, lk 62


KALA- JA MEREANNIROAD

Aurutatud kala köögiviljadega mai, lk 30
Chirashi oktoober, lk 74
Fish & chips veebruar, lk 90
Graavitud lõhefilee peediga veebruar, lk 57
Grillitud lõhe ja laim koos fenkolisalatiga juuni, lk 47
Grillitud kaheksajalg juuni, lk 68
Grillitud beebikaheksajala vardad mai, lk 20
Grillitud hiidkrevetid wasabimajoneesiga aprill, lk 68
Harissakrevetid sooja kikerhernesalatiga november, lk 65
Hästi paika timmitud jambalaya august, lk 32
Jogurtiga kalapulgad jaanuar, lk 59
Kalaburger – justkui fish & chips aprill, lk 56
Kammkarbid september, lk 26
Kartulisalat suitsutatud lõhe ja mädarõikakreemiga juuli, lk 31
Krevetid suitsuses tomatikastmes november, lk 71
Lehttainas küpsetatud ürdine kala mai, lk 85
Luksuslik kalavorm veebruar, lk 47
Lõhekulebjaaka ja raita detsember, lk 44
Lõhe ja spargel karulaugumajoneesiga mai, lk 39
Lõhe-sobanuudlisalat brokoliga september, lk 78
Marineeritud makrell varssellerikastmes august, lk 30
Palsamiäädikaga pintseldatud grill-lõhe maasikasalsaga juuni, lk 87
Pannil praetud tursafilee sidrunikapparikastme ja rooskapsastega märts, lk 18
Perfektne pad Thai aprill, lk 46
Pernod ja estragon hiidkrevettidega risotos aprill, lk 35
Peterselli ja Kreeka pähkli puruga lõhe lehtkapsasalatiga novmebr, lk 68
Pidulik jõulumarinaad lõhele detsember, lk 61
Praetud heeringas Lyoni moodi jaanuar, lk 45
Pruunis võis püherdanud redised musta pipra, võilillelehtede ning meritindiga mai, lk 47
Rootsi heeringapallid jaanuar, lk 46
Röstitud kammkarbid avokaadokreemi, balsamicopärlite ja greibifileega mai, lk 84
Röstitud räimedega krõbesaiad hapuoblikapesto ja marineeritud punase sibulaga juuni, lk 20
Sashimi-salat kammkarbiga oktoober, lk 75
Sealiha merikarpidega (Carne de Porco à Alentejana) jaanuar, lk 81
Sichuani stiilis tulikrevetid veebruar, lk 77
Sinimerikarbid sidrunheina ja kookospiimaga aprill, lk 78
Slaavi mõjutustega spagetid kalamarjaga veebruar, lk 59
Suitsukalapasteet juuli, lk 76
Suitsutatud karvakala ehk hüljes oktoober, lk 62
Onigiri oktoober, lk 76
Temaki-sushi oktoober, lk 73


LIHAROAD

Ahjuküülik puravikega november, lk 47
Amiši kodune munanuudlivorm veisehakkliha ja seentega oktoober, lk 19
Armeenia šašlõkk ohtra sibulaga juuni, lk 18
Austrikastmes veiseliha veebruar, lk 78
Baby-back-ribid Carolina mopiga juuni, lk 49
Filet mignon september, lk 27
Grillitud kapsalohud toorsuitsusingi ja kitsejuustuga juuli, lk 20
Guljašš oktoober, lk 70
Härjasabahautis aedubadega oktoober, lk 17
Jõululaua küülikupraad november, lk 46
Jõulusink mesise kaalikatambi ja aniisise jõhvikakastmega detsember, lk 48
Kartuli-hakklihavormid oktoober, lk 57
Keedetud kapsas singikastmega juuli, lk 56
Kiirpraetud siga, laim ja pähkel november, lk 69
Kinoa-orsotto peekonisse keeratud sparglitega september, lk 35
Krõbeda koorikuga seakülg vürtsika ploomikastmega detsember, lk 19
Krõbe seakülg kleepuvas tšillimarinaadis november, lk 50
Kõrvitsahautis veiselihaga oktoober, lk 64
Käharpeakapsa rullid aprill, lk 91
Küüslaugune lammas koos Sitsiilia stiilis roheliste aedviljadega mai, lk 33
Lambalihaga täidetudbaklažaan august, lk 18
Lamba esikoot hoisin-kastmega november, lk 50
Lehtpeedised grillvorstid siidri ja tšilliga juuli, lk 77
Magusvürtsine aeglaselt küpsetatud veiseribi november, lk 49
Mündised lambakebabid mai, lk 19
Osso bucco ja juustune kartulipüree röstsibulaga oktoober, lk 81
Panniroog seafilee ja metsaseenekastmega märts, lk 72
Palsamiäädika ja rosmariini marinaadis seafilee detsember, lk 19
Pita-burger lambaliha ja kikerhernestega veebruar, lk 45
Pohla, punase sibula ja roseepipra moos ning liharull moosiga detsember, lk 32
Pošeeritud veis ja nuudlid aprill, lk 47
Putukapallid juuli, lk 49
Rabarberi-meemarinaadis grillküülik november, lk 47
Rebitud sealihaga nacho’d november, lk 73
Rostbiif november, lk 27
Sealihapada ubade ja ohtra küüslauguga veebruar, lk 46
Sea sisefilee ja ahjuribi veebruar, lk 66
Siidris hautatud rebitud sealiha ja õunakaste detsember, lk 22
Sinepitoorvorst kartulipüreega juuli, lk 41
Suvikõrvitsarohke rigatonipasta toorvorstiga august, lk 16
Suvikõrvitsa-lambakotletid märts, lk 30
Suvine põdravorstiga hot dog juuli, lk 42
Suus sulav seakülg september, lk 36
Südasuvine sealiha, fenkol ja oad august, lk 22
Tangupuder ohtra lihaga september, lk 59
Tervislikud lihapallid spagettidega jaanuar, lk 60
Toekas ahjuomlett ehk frittata juuni, lk 79
Vale-moussaka noortest kartulitest juuni, lk 54
Vasika sisefilee krevettidega juuni, lk 46
Vasika T-luupihv spinati ja rohelise paprika salsaga august, lk 27
Veidi kaneeline lambalihavorm kaalika, porgandi ja kartulitega oktoober, lk 21
Veiselihavardad seente ja rosmariiniga mai, lk 16
Veisepõsk punase veini ja apelsinimahla kastmes november, lk 51
Veise-teriyaki-vardad august lk 28
Viinaga marineeritud veisefilee veebruar, lk 58



SOOLASED KÜPSETISED JA PIRUKAD

Bataadipitsa Panzanella salatiga juuni, lk 81
Hommikune brokolipitsa juuni, lk 83
Jahuvaba lillkapsatainast singijuustustruudel märts, lk 54
Kana, porru ja Brie juustu täidisega pirukas november, lk 21
Kartulipõhjal spinati-kodujuustupirukas jaanuar, lk 14
Kartuli tänava elanike lemmikpirukas kartuli, singi ja umbrohuga september, lk 58
Kartuli-rukkijahutainast pirukapõhi november, lk 19
Karulauguvõi noodipaberileival mai, lk 37
Kikerhernepitsa graavilõhe ja fenkolipüreega juuni, lk 82
Klassikaline quiche’i-põhi november, lk 19
Klassikalised pirukapõhjad märts, lk 55
Kohutavalt tervislikud kanepiseemnenäksid september, lk 56
Krõbe kartuli-galette köömnete ja pardirasvaga november, lk 22
Krõbedad lambalihakolmnurgad november, lk 20
Köögiviljaroosidega pirukas märts, lk 53
Külm kinoapitsa mädarõikakreemi ja suitsukanaga juuni, lk 81
Küüslaugusaiapuu detsember, lk 42
Laisad pitsad, veebruar, lk 88
Lehtkapsa ja veniva juustuga täidetud pannkoogid aprill, lk 88
Leib õunamahlaga august, lk 9
Lilloa-samosa’d august, lk 56
Mandlijahust pirukapõhi november, lk 19
Mitmeviljasai veebruar, lk 84
Musta küüslaugu sai jaanuar, lk 35
Peedipitsa pestoga jaanuar, lk 56
Peedi-sinihallitusjuustupirukad november, lk 27
Peedi-šalottsibula-tatin august, lk 57
Pereema toortatrapirukas oktoober, lk 46
Petuküpsis mädarõika ja päevalilleseemnetega oktoober, lk 30
Pidupäevanäksid pähklitega september, lk 56
Pirukad muna, salaami ja juustuga november, lk 22
Pitsa. Muide, täitsa ilma pärmita. Lihtne nagu lapsemäng september, lk 59
Porgandi ja feta pirukas sarapuupähklisel põhjal november lk 23
Porgandi tarte Tatin juustuga jaanuar, lk 63
Päikesekuivatatud tomati ja sinihallitusjuustu pirukad märts, lk 62
Pärmitainast pirukapõhi november, lk 19
Rebi ja jaga: lihapirukas august, lk 54
Ricotta-mascarpone-pirukas marineeritud tomatitega september, lk 21
Rohelise sibulaga lameleib aprill, lk 52
Samosa-roog jaanuar, lk 59
Sepik juuli, lk 54
Singi-juustupirukad filotainas mai, lk 79
Soolased karaskimuffinid oktoober, lk 57
Surimuripirukas tatrasel põhjal oktoober, lk 9
Suvine ürdipirukas artišoki ja fetaga august, lk 54
Talviste juurikate ja kitsejuustuga tarte Tatin november, lk 20
Teistmoodi ahjusaiad juuli, lk 73
Tervisetortiljad juuli, lk 72
Tume linaseemneleib juuni, lk 74
Täisterajahust juustune pirukapõhi november, lk 19
Universaalsed kõrvitsanäksid september, lk 56
Vabakujupirukas sparglite ja noorte kartulitega mai, lk 38
Vanad head võiküpsised oktoober, lk 87
Õhuline põhjata Savoia kapsa pirukas märts, lk 53



KOOGID, TORDID JA DESSERDID

Advendikalender detsember, lk 81
Ahvenamaa pannkook ja ploomikissell juuli, lk 56
Alaska jõuluhalg detsember, lk 87
Apelsinine jõulukook Cointreau- trühvlitega detsember, lk 92
Aprikoosikoogikesed november, lk 97
Aprikoosisorbett kardemoni ja pistaatsiaga juuni, lk 92
Arbuustarretis laimivahuga juuni, lk 96
Astelpajutarretis november, lk 47
Astelpaju-hirsivorm kissellivoogudes ja moosiviirgudega november, lk 32
Avokaadojäätis mee ja laimiga august, lk 83
“Ahvileib” ehk kaneelisai “Murra ja jaga” august, lk 74
Baklavarullid meesiirupiga detsember, lk 72
Banaanine tassikook šokolaadimütsi all mai, lk 90
Banaani sees küpsetatud brüleekreem jaanuar, lk 20
Banaani-maapähklijäätis jaanuar, lk 21
Bataadi-šokolaadi-brownie kookosega märts, lk 56
Beseekattega punasesõstrakook juuli, lk 88
Besee-šokolaaditort toorjuustuvahuga oktoober, lk 93
Bitterisorbett juuni, lk 92
BPP ehk bataadi-pistaatsiapekanipähklikook detsember, lk 96
“Bruffinid” ehk brownie-maitselised muffinid november, lk 28
Chia-kooskopiimapuding banaani ja šokolaadiga mai, lk 80
Chia-piimapuding väljavalitud marjadega mai, lk 80
Chia-puding aprill, lk 86
Chia-seemnetega jogurtipuding marmelaadi ja halvaaga mai, lk 80
Dekadentlik banaanileib šokolaadiga jaanuar, lk 19
Eaton Mess mai, lk 86
Ellen Svinhufvudi tort juuli, lk 55
Eriline purgimagustoit juuli, lk 72
Glasuuritud pähkline kaneelirullimuffin mai, lk 89
Granaatõunaseemnetega toorkook jaanuar, lk 57
Grillitud arbuusi ja maasikate salat fetaga juuni, lk 22
Gluteenivabad kookose, mustika ja valge šokolaadi batoonid september, lk 55
Gluteenivaba ploomikook oktoober, lk 95
Hibiskuse ja vaarika vahukommid pirnikompotiga märts, lk 37
Iirisepadjakesed jaanuar, lk 96
Isemeisterdatud värvilised jogurtijäätised juuni, lk 89
Jogurtijäätis maisitäppide ja nektariiniga juuni, lk 37
Joodav kissell jaanuar, lk 74
Juustukoogitotsikud pohlamoosi ja ingveriga aprill, lk 95
Jõhvikakreemikook karuselt kadakasel küpsisepõhjal, peal suhkrune besee detsember, lk 33Jäine maasikasupp juuli, lk 69
Jõulu-blondie detsember, lk 81Jäätis! Jäätis! Jäätis! Veebruar, lk 91
Kaks muretainakooki juuli, lk 55
Kaneeline kõrvitsakook september, lk 9
Kardemoni-Pavlova dessertveinipirnidega detsember, lk 94
Karmeli toortatrajahuga laavakoogikesed oktoober, lk 46
Karusmarja-brüleekreemi-tart august, lk 69
Kihiline jäätisetort detsember, lk 61
Kilgijahust küpsised juuli, lk 49
Kinoa-aprikoosimuffinid august, lk 67
“Kirju koer” šokolaadiga veebruar, lk 94
Klassikaline kuumutatud pasha märts, lk 94
Klassikaline piparkoogitainas detsember, lk 83
Klassikaline sidruni-tart mai, lk 55
Kodujuustukook kirssidega mai, lk 95
Kohev kohupiimakook muretainapõhjal veebruar, lk 11
Kommiehted detsember, lk 81
Kookosejogurt ja kirsid august, lk 76
Kookosega vanilli-pulgaküpsised märts, lk 89
Kookospiimaga panna cotta rabarberilaimikastmes aprill, lk 78
Korea pannkoogid – hotteok september, lk 95
Kreekidega plaadi-clafoutis oktoober, lk 96
Kreemi-tart marineeritud rabarberitega aprill, lk 89
Kuivatatud jõhvikatega kaerahelbeplaadikook august, lk 72
Külmutatud jäätise-trifle august, lk 69
Küpsetatud nektariinid ja vaarikad mandli-meekastmega august, lk 78
Küpsetamata Oreo-juustukoogimuffin mai, lk 91
Küpsetatud ricotta apelsiniõie-kirsikastmega märts, lk 21
Küpsisetort veebruar, lk  68
Laimisorbett kookosega juuni, lk 92
Linnupesad veebruar, lk 54
Maailma parim kõrvitsakook ingverikreemiga oktoober, lk 67
Maailma parim õunakrõbedik aprill, lk 96
Maapähklivõiküpsised jaanuar, lk 95
Maapähklivõiruudud mai, lk 95
Magma-fondant ehk šokolaadikoogike sulava vaarikasüdamega detsember, lk 97
Mahlane mandli-klementiinikook märts, lk 87
Mahlane õunakook november, lk 83
Makrooni nägu koogikesed november, lk 96
Mandlikoonused kohvi-vahukoorega märts, lk 84
Mandli-porganditort aprill, lk 69
Mandlirohke plaadikook sidrunitäidisega august, lk 61
Mandli-dacquoise kohupiimakreemi ja suhkrujääkildudega detsember, lk 95
Mangosorbett tšilli ja tequila’ga juuni, lk 92
Mango-mandlikook märts, lk 86
Marjaassortiikook august, lk 58
Marjadega lihavõttešokolaad märts, lk 88
Marmelaadiga muretainalilled veebruar, lk 54
Martsipan, sidrun ja pirn oktoober, lk 97
Martsipani-kirsipirukas märts, lk 73
Martsipani-Madeleine’id märts, lk 85
Metsmaasika-mangoavokaadosalat juuli, lk 94
Metsmaasikaingel juuli, lk 96
Munast inspireeritud. Mandliga panna cotta ja astelpajugeel november, lk 80
Mustika-õuna-tart oktoober, lk 82
Müslikihtidega juustukook mai, lk 96
Müsli-kõrvitsamuffinid september, lk 65
Müslitartletid september, lk 64
Nostalgiline Tarhuni tarretis vahukoore ja maasikatega juuni, lk 96
Nutella minimuffinid jaanuar, lk 93
Paksud kõrvitsapannkoogid pähklivõiga oktoober, lk 65
Palava ilma maasika-kohupiimatort juuni, lk 89
Parima papa parim kohupiimakook oktoober, lk 86
Pashakohukesed märts, lk 95
Pashatort märts, lk 92
Piimaškolaadiga pistaatsiatrühvlid veebruar, lk 95
Piparkoogipärg detsember, lk 82
Piparkoogitort karamellise kreemikattega detsember, lk 84
Piparkoogi-õunatiramisu detsember, lk 12
Pirni-šokolaadipuding detsember, lk 86
Portugali munakoogid (Pasteis de Nata) jaanuar, lk 81
Punane sametkoogike november, lk 94
Põldmarjapirukas kitsejuustuga september, lk 30
Pähklioksaploom ‘Hiiu sinine’ rummi ja šokolaadiga oktoober, lk 62
Pähkli-kohvitort detsember, lk 70
Pähkli-šokolaadiküpsised oktoober, lk 92
Rabarberiga Mimosa-tarretis sooja sabayon-kastmega juuni, lk 97
Rabarberikrõbedik mõne maasika ja suhkrustatud ingveriga juuli, lk 32
Rabarberi-trifle mandlilikööriga aprill, lk 92
Ricotta-piimašokolaadikook jaanuar, lk 94
Roheline jäätis avokaado ja kookosega aprill, lk 21
Rohke pirni-põldmarjatäidisega krepid september, lk 97
Roosa greibi või pirni marmelaad estragoniga aprill, lk 37
Roosike samblapadjal november, lk 93
Roosiline õunapirukas martsipaniga august, lk 64
Saiavorm kaneeliste banaaniviilude ja koorekaramellise kastmega september, lk 60
Sidrunibeseekattega tort august, lk 71
Sidruni-hapukoorekook aprill, lk 30
Sorbett “Metsmaasikapilveke”, juuli, lk 95
Stiilne pannkoogikuhil šokolaadiga september, lk 96
Supertoidubatoonid september, lk 56
Suur grillõunakook kodujuustuga oktoober, lk 95
Suvikõrvitsakook pistaatsiapähklitega august, lk 67
Sõstrakastmega panna cotta juuli, lk 89
Šokolaadi-banaani-mustikakook märts, lk 62
Šokolaadijäätis veebruar, lk 94
Šokolaadi ja kirsi Eton mess august, lk 81
Šokolaadikeeks apelsini ja metspähklitega detsember, lk 88
Šokolaadikreemiga täidetud küpsised september, lk 61
Šokolaadikook mai, lk 31
Šokolaadikook à la Ferrero Rocher veebruar, lk 96
Šokolaadikook upupirnidega november, lk 59
Šokolaadi-kohvi-mousse jaanuar, lk 93
Šokolaadised kookospähklibatoonid august, lk 73
Šokolaadised profitroolid soolakaramellise kreemiga detsember, lk 90
Šokolaadist minimuffinid veebruar, lk 54
Šokolaadiokste ja soolakaramelliga samblik detsember, lk 69
Söödav kissell kuivatatud puuviljadega jaanuar, lk 74
Teatridirektor Aivar Mäe lemmik – megasotšnik aprill, lk 70
Tervislikud ricotta-pashakesed märts, lk 92
Tirtsud šokolaadis juuli, lk 49
Toorkook avokaado ja datlitega märts,lk 21
Topeltespressokoogikesed november, lk 95
Trendikate täidistega šokolaaditrühvlid: Pisco Sour, Espresso Martini ja Cosmopolitan november, lk 91
Tädi Hanna küpsised oktoober, lk 43
Tähtaniisipurune besee mango-coulis’ ja vaarikatega aprill, lk 94
Vaarika-kookosetarretis kookosvahuga juuni, lk 95
Vaarikatolmune šokolaadikook kardemoniga august, lk 63
Vaarika-tart pistaatsiakreemiga juuli, lk 79
Vabastiilis mustikakakukesed august, lk 61
Valemakroonid apelsinitäidisega märts, lk 83
Vanaema halvaakook mai, lk 97
Vanillikaste valge šokolaadiga oktoober, lk 91
Vanillikreemiga saiavorm aprill, lk 96
Vanillikreemised tikripirukad august, lk 62
Veinikastmes kirsid karamellistatud mandlite ja mascarponevahuga august, lk 76
Viie minuti tassikook šokolaadiga oktoober, lk 92
Viigimarjarohke pähklileib detsember, lk 71
Võis praetud Brie koos vaarikate ja mustikatega juuni, lk 74
Õunapommid november, lk 12
Õunarikkad kaerabatoonid september, lk 55
10 minuti šokolaadikreem märts, lk 30
15 minuti laimitort juuni, lk 68




JOOGID

Arbuusikokteil juuli, lk 73
Brokolismuuti märts, lk 14
Chia-seemnetega mandlipiima ja jäätise kokteil ploomimahlaga mai, lk 80
Ebaküdoonialimonaad juuni, lk 68
Granadillivesi november, lk 86
Hapendatud kasemahl märts, lk 76
Jõhvika-Margarita detsember, lk 58
Kaerapiim märts, lk 44
Kakao kui magustoit veebruar, lk 87
Kasemahlajook märts, lk 76
Kasemahlast kali märts, lk 76
Kasemahlast mõdu märts, lk 76
Kiivi-mojito juuni, lk 58
Kodune jäätee veebruar, lk 87
Kodune metsmaasikaliköör juuli, lk 97
Kuldne kurkumipiim veebruar, lk 85
Kuldne piim musta pipraga september, lk 76
Kurgi-Martini august, lk 88
Kurgi-kummeli-cooler juuni, lk 57
Kuum šokolaad punase veiniga oktoober, lk 82
Kyrö kard neljale detsember, lkl 57
Lihtne basiilikusmuuti märts, lk 14
Limonaad sidrunheina, ingveri ja tšilliga aprill, lk 69
Maailma parim G & T detsember, lk 57
Maasika-basiiliku-daquiri juuni, lk 58
Mangosmuuti aprill, lk 86
Matcha-tee-frappuccino aprill, lk 19
Melonipunš kurgi ja mündiga august, lk 87
Mimosa aprill, lk 87
Mocha banana ehk banaaniga kohvijook jaanuar, lk 17
Mont Blanctini detsember, lk 59
Mullijook veebruar, lk 87
Mustasõstra-mango-bellini juuni, lk 58
Mündine ananassismuuti august, lk 87
Pidupäevamorss veebruar, lk 87
Pimedate õhtute talvetee november, lk 83
Piparkoogi-Bellini detsember, lk 58
Pähklinaps detsember, lk 73
Roheline lonks armastust veebruar, lk 31
Sellerismuuti märts, lk 14
Sidruniga õielimonaad mai, lk 53
Stollen Sour detsember, lk 59
Suutäis vürtsi märts, lk 14
Tervise Alkeemia elujõutee oktoober, lk 21
Tikri-mündilimonaad august, lk 90
Värviline smuuti märts, lk 14
Õunavaras detsember, lk 57




HOIDISED

Ebaküdoonia-õunamarmelaad juuli, lk 85
Indiapärane rabarberitšatni mai, lk 61
Ingverilaastune õunakompott viigimarjade ja rosinatega september, lk 89
Kaneeliga lõhnastatud ploomimoos väikese võitükiga august, lk 46
Kardemoni ja rummiga ploomid mesises siirupis september, lk 88
Kiirmarinaadis seened september, lk 48
Kodune tomatimahl september, lk 18
Kuumutamata punasesõstraželee juuli, lk 90
Kõrvitsa-kookosemoos juuli, lk 84
Marineeritud kirsid august, lk 45
Metsmaasika-aprikoosimoos juuli, lk 93
Minu ema mahedad kurgid juuli, lk 9
Pirnikompott siidri, tähtaniisi ja nelgiga september, lk 89
Porgandi-rabarberimoos Sichuani pipraga mai, lk 60
Punasesõstraželee juuli, lk 90
Rabarberikompott törtsu Limoncelloga mai, lk 58
Rabarberi-ingverimarmelaad mai, lk 59
Rohelistest tomatitest chutney õuntega august, lk 47
Soolaseened ehk äädikavaba Vene marinaad september, lk 48
Sõstraäädikas juuli, lk 87
Schwarzwald purgis juuli, lk 82
Sügisandide kompott õunte, pihlakate ja arooniatega september, lk 90
Tikrikeedis roosa veini ja ingveriga juuli, lk 82
Tomatimoos september, lk 19
Valgesõstramarmelaad angervaksaga juuli, lk 84
Vanilliõhatusega rabarberimahl mai, lk 58
Võileivakurgid kurkumiga august, lk 44
Õunaželee kaneeli ja safraniga juuli, lk 83



 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke