Uudiskiri Instagram Facebook
 
Retseptiregister

2017. aastal ilmunud retseptid

Retseptiregister

2017. aastal ilmunud retseptid

Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Angeelia Maasik
2017. aastal ajakirjas Oma Maitse ilmunud retseptide loetelu.
EELROAD, SUUPISTED JA SALATID

Bulgurisalat igaks olukorraks august, lk 55
Capri salat mai, lk 61
Cole slaw musta rõikaga september, lk 85
Estragonimarinaadis munad suitsukalasalati ja ürdimajoneesiga aprill, lk 38
Filimõhtu nacho’d suitsuvorsti ja kreemise guacamole’ga märts, lk 77
Greibirohke avokaadosalat spinati ja mangokastmega aprill, lk 21
Halloumi ja peediga kaetud võileib september, lk 59
Hommikused omeltimuffinid mai, lk 53
Juustušnitsel veebruar, lk 49
Kanamaksa ja Peipsi sibula bruschetta’d röstküüslauguvõi ja salveiga november, lk 37
Kanasai röstitud paprika ja bakalžaanivahuga september, lk 81
Kanavrapid oktoober, lk 30
Kaneeli-õunasai lemmikjäätisega september, lk 82
Kartulid heeringatäidisega veebruar, lk 42
Katrini soe salat peekoniga september, lk 64
Kevadine krevetisalat granaatõunaga märts, lk 60
Kevadroheline köögiviljatarrend vutimunadega aprill, lk 19
Kiire tapas’e-taldrik: kanavardast suitsumandliteni august, lk 73
Kolme sorti bataadivõileivad oktoober, lk 54
Kinoasalat avokaadoga California moodi märts, lk 79
Kinoa ahjuköögiviljade ja pähklikastmega märts, 82
Koduküpsetatud Itaalia pizza’d mai, lk 60
Kreeka mõjutustega makaronisalat juuni, lk 55
Kui aega jätkub vaid poeskäiguks. Ampsuvaagen detsember, lk 54
Kurgilaastusalat marineeritud ingveri, seesamiseemnete ja nori-salatikastmega juuni, lk 37
Kõrvitsa-halloumi-salat kikerherneste ja pohladega november, lk 59
Lavašikrõbedikud oktoober, lk 67
Lehtkapsa-slaw virsikute ja mooniseemnetega august, lk 64
Lihavaba Vahemere võiku september, lk 81
Lõhetartar õunaga mai, lk 80
Maasika ja röstitud lehtkapsa salat maasika- mooniseemnevinegretiga juuni, lk 92
Ma ei või kui hea! Türgi munad august, lk 24
Maroko soe porgandisalat hirsi ja kikerhernestega märts, lk 49
Mungoanuudlitega kevadrullid maapähklikastmes veebruar, lk 17
Mündine kuskuss köögiviljade ja marineeritud sidrunitega märts, lk 83
Nori’sse keeratud ampsud täisterariisi ja köögiviljadega veebruar, lk 19
Nuikapsatšipsid oktoober, lk 45
Nuikapsa-carpaccio oktoober, lk 45
Oivaline osasalat juuli, lk 49
Pakora’d august, lk 76
Palsamiäädikas maksa vaagen rosmariinisiirupis kirsside, kitsepiimajuustu ja lehtkapsaga november, 39
Peekon ja Bloody Mary, efektselt serveeritud august, lk 71
Praemuna spinatiga ehk Florentine’i sai veebruar, lk 81
Pruun riis kana ja Kreeka salatiga märts, lk 84
Punakala detsember, lk 50
Punane kinoa praemuna, salati ja tahini-kastmega märts, lk 82
Punased sõlmes lihapallid märts, lk 52
Põdrahake detsember, lk 51
Pärlkuskussisalat roheliste herneste ja fetaga mai, lk 81
Quesadilla’d chorizo’ga november, lk 13
Rebitud kanaliha salat august, lk 58
Riisivaba taipärane brokoliriis veebruar, lk 86
Roheline salat krõmpsu fenkoliga november, lk 22
Rooskapsasalat granaatõunaseemnete ja apelsinikastmega oktoober, lk 37
Rooskapsasalat krõbeda peekoni ja sidrunivinegretiga detsember, lk 22
Rullitud pulgapitsa märts, lk 52
Röstitud porgandi salat freekeh’i ja porgandidukkah’iga veebruar, lk 32
Salat kirsstomatite, avokaado ja krõbeda India pähkli “parmesaniga” november, lk 78
Salat omletipadjal, mitte vastupidi november, lk 64
Salat väikestele printsessidele jaanuar, lk 9
Sinepine kartulisalat august, lk 64
Soe kalkunisalat jaanuar, lk 28
Soe kitsejuustusalat märts, lk 27
Soe seeneamps september, lk 83
Sojasukas munad viie vürtsi ja musta teega aprill, lk 38
Sparglisalat peedi ja kitsejuustukreemiga mai, lk 67
Spinati ja porgandiga hirsipätsikesed märts, lk 46
Suitsune aedviljaröst, marineeritud feta ja laim august, lk 75
Suitsupardisalat koos grillitud virsikutega august, lk 56
Supersalat arbuusi, spinati ja avokaadoga august, lk 52
Suupistepuu detsember, lk 59
Suvesalat seedermänni seemnete ja kardemonikastmega juuli, lk 58
Suvikõrvitsaampsud märts, lk 60
Sügise ülistuse salat röstitud ploomide ja ahjulambaga september, lk 71
Sügisvärvides panzanella oktoober, lk 67
Tai krevetisalat litšiga veebruar, lk 87
Tai stiilis mündirohked salatiampsud hakklihaga veebruar, lk 85
Tervituskandik: marineeritud peedi dipp, päikesekuivatatud tomati ja mandli dipp, kurkumihummus november, lk 20
Tex-mex-salat, mis sobib hästi grilli kõrvale juuni, lk 55
Tomatisalat, prosciutto ja mündine melon august, lk 57
Tšilli-peedimunad peedispagettidega aprill, lk 37
Täidetud munatibud aprill, lk 19
Vale-viineripirukad märts, lk 52
Vana hea makaroni-singisalat juuni, lk 55
Veiselihasalat värske kurgi ja koriandriga mai, lk 69
Vinnutatud tomatitest tort kodujuustutäidisega juuli, lk 51
Värske kurk ja krevetid Aasia moodi august, lk 54
Vürtsikilu musta tee puruga mai, lk 63
Wakame-nuudlisalat oktoober, lk 57



LISANDID

Aeglaselt küpsenud ahjuporru jaanuar, lk 53
Ahjupuder mahetatrast mai, lk 15
Ahjus röstitud redised rosmariiniga mai, lk 54
Hapendatud ananassisalsa juuni, lk 24
Hapendatud šalottsibulad rosmariiniga juuni, lk 25
Hiina kapsa kimchi juuni, lk 80
Huvitavad dipid august, lk 77
Ingveriga hapendatud värvilised porgandid juuni, lk 21
Jamavaba ketšup detsember, lk 66
Jõulupasteet salvei ja Sichuani pipraga detsember, lk 61
Karamellistatud sibula pâté oktoober, lk 85
Kartulilõõts rosmariini-küüslauguvõiga detsember, lk 22
Kevadised noored kartulid spinati ja kapparitega aprill, lk 73
Kikerhernetamp aprill, lk 72
Koogiglasuur märts, lk 68
Kreeka jogurti kaste november, lk 23
Laimi-sojakaste märts, lk 18
Lihtne pastakaste härkis’ega oktoober, lk 77
Magushapu tšilli-küüslaugukaste märts, lk 18
Maitsevõi maasikatest ja tüümianist juuni, lk 91
Marineeritud oad grillitud brokoli ja sidruniga juuli, lk 47
Miso ja tamarindi glasuuriga kapsasektorid jaanuar, lk 31
Naabrinaise jäägri kurgid juuli, lk 20
Nisuorase ja peterselli pesto piiniaseemnetega aprill, lk 56
Nuikapsagratään kartuliga oktoober, lk 45
Oa-paprikadipp juuli, lk 48
Palsamiäädikased šalotid ja porgandid kitsejuustuga aprill, lk 73
Parapähkli ja avokaado majonees november, lk 77
“Parmesan” aprill, lk 82
Piprased pinto-oad august, lk 63
Pistou juuni, lk 54
Punase kapsa kimchi juuni, lk 81
Pähklikreem küpsiste vahele märts, lk 53
Rohedipp juuni, lk 67
Sibuladipp juuni, lk 67
Sojakaste küüslauguga märts, lk 18
Soolane müsli september, lk 17
Sütel röstitud viljadest vürtsikas salsakaste juuli, lk 20
“Šokolaadi”-kreem küpsistele märts, lk 53
Terav maapähklikaste märts, lk 18
Texase BBQ-kaste august, lk 63
Tomatitest kiir-relish juuli, lk 17
Toorjuustu-mustikakreem küpsiste vahele märts, lk 53
Valge redise kimchi juuni, lk 79
Vindaye kaste aprill, lk 70
Värske kimchi kurgiga juuni, lk 79



SUPID JA PUDRUD

Aedviljasupp pruuni riisiga veebruar, lk 80
Aromaatne pho-supp ürtide, oanuudlite ja tähtaniisiga aprill, lk 23
Brokolipüreesupp wasabi’ga november, lk 21
Guksu-supp The Rocket Street Gastro stiilis veebruar, lk 71
Ingverisoe kõrvitsasupp november, lk 64
Kartuli-tangusupp seasabaga veebruar, lk 42
Klaar kiisaleem vutimunaga aprill, lk 63
Kreemsupp porru, bataadi ja rosmariiniga jaanuar, lk 51
Kolme kaunvilja supp ehk herne, ‘Edamame’ oa ja noore põldoa supp kookospiimaga september, lk 21
Kookosesupp kana ja nuudlitega jaanuar, lk 74
Kukesupp hernestega, aprill, lk 62
Kuldne kookospiima ja karriga ramen portobello’dega jaanuar, lk 22
Külm ja kergelt hapendatud peedi supp mädarõikaga september, lk 19
Mehhiko puudutusega ramen avokaado, laimi ja kanaga jaanuar, lk 21
Meie pere lemmik-gazpacho oktoober, lk 55
Minestroone kikerhernestega november, lk 54
Misosupp tatranuudlitega jaanuar, lk 72
Miso-ramen shiitake-seente ja pak choi’ga jaanuar, lk 18
Oasupp ja krõbedad fetatortiljad kjaanuar, lk 89
Oasupp: koorene ja kurkumiga veebruar, lk 78
Oasupp: tomati ja lambalihaga veebruar, lk 77
Oasupp: tšilli ja tomatiga veebruar, lk 76
Oasupp: vastlateemaline, kõrvitsa ja suitsukoodiga veebruar, lk 76
Odratangupuder kookosega veebruar, lk 9
Pannil röstitud lõhe ramen miso, wakame ja Sriracha kastmega jaanuar, lk 19
Pestominestroone spinati võioblikatega aprill, lk 69
Riisinuudlisupp kookoskoore ja porgandilaastudega august, lk 35
Röstitud õuna ja kõrvitsa kreemsupp lehtkapsakrõpsudega september, lk 38
Sidrunheinasupp kookospiima ja kamapallidega märts, lk 32
Spinatine puuviljakauss august, lk 22
Suvepuder mustikatega august, lk 21
Sügisene seenesupp toortatra ja spinatiga september, lk 22
Tilline kreemjas lillkapsasupp aprill, lk 9
Toitev veiselihasupp kümne köögiviljaga september, lk 21
Tomatisupp oliiviõli ja munaga august, lk 50
Tomatisupp tursaga september, lk 23
Tomati-nuudlisupp jaanuar, lk 75
Veiseliha-brokoli-ramen jaanuar, lk 20
Värskekapsasupp kanaga juuli, lk 63
Vürtsikas jogurtisupp kikerhernepallidega aprill, lk 75
Vürtsikas kreemine porgandi, nuikapsa ja lillkapsa püreesupp september, lk 22
Vürtsikas rebitud seaküljeramen Gochijangi pastaga jaanuar, lk 17
Õllesupp märts, lk 75
Üleöö paisunud toorkaerahelbed lisanditega juuni, lk 53


TAIMETOIDUD

Ahjubataat spinati, punase riisi ja granaatõunaseemnetega veebruar, lk 18
Anetti kiire läätsekarri september, lk 68
Aromaatne tabbouleh november, lk 60
Avokaado-taco’d ja chipotlekreem august, lk 47
Avokaado-tempura koriandrikastmega mai, lk 20
Baklažaanihautis riisi ja tomatitega detsember, lk 71
Baklažaanivorm kitsejuustu ja kartulitega august, lk 33
Bataadi ja šalottsibulaga quesadilla’d august, lk 71
Brokolist pitsapõhi märts, lk 65
Brokolipraad mahlase praejuustuga oktoober, lk 68
Brokoli-lehtkapsavorm august, lk 48
Falafelid tahini-kastmes veebruar, lk 18
Grillitud beebibaklažaan ja röstkinoasalat juuni, lk 71
Grillitud värske soolakurk seemnete ja rohelise salatiga juuni, lk 39
Hapendatud baklažaan porgandi-selleritäidisega juuni, lk 22
India pähkli ja halloumi karri brokoliga november, lk 76
Isetehtud labneh juuni, lk 68
Jumalannade smuuti märts, lk 78
Kleepuv tofu nuudlitega august, lk 45
Krõbedad bataadid kikerherneste ja tahini-jogurtiga juuni, lk 73
Kõrvitsane orsotto sügiseste seentega oktoober, lk 61
Köögiviljade ja krõbeda tofuga kevadrullid vürtsikas kastmes märts, lk 22
Köögiviljakotletid kitsetoorjuustukastmega juuli, lk 58
Köögiviljakuskuss jaauar, lk 73
Lehtkapsa-kinoakotletid jaanuar, lk 87
Lillkapsa-hirsitamp šampinjonide ja sibulaga märts, lk 49
Lillkapsariis ja bataadihautis tšilliga september, lk 60
Metsaseened kreemjas aed-piparrohukastmes krõbeda võitainakaane all september, lk 54
Noor kapsas fermenteeritud mustade ubadega mai, lk 19
Nuudliroog herneste ja maisiga juuli, lk 81
Pastinaagirösti lehtkapsa, rohelise sibula, redise ja vutimunadega mai, lk 21
Porru-porgandi-kinoarösti koriandrikastmega jaanuar, lk 53
Porgandi-gnocchi piparrohu, pruuni või ja parmesaniga veebruar, lk 31
Praetud halloumi sidruniste läätsede, peedi ja kikerhernestega august, lk 32
Puy läätse Bologna pasta august, lk 48
Põhjapõdrata praad (rebitud kaeraga) oktoober, lk 77
Päevalillekreemis sparglid ja nõgesepasta mai, lk 34
Riisinuudlid päikesekuivatatud tomatitega mai, lk 47
Roheline shakshuka herneste, lilloa, brokoli ja sparglitega august, lk 14
Rohelise herne ja spinatise täidisega täistera-wrap’ id jaanuar, lk 86
Rohelised oad musta seesami kastmega mai, lk 19
Rosmariinivõiga “rukkisoto” baklažaani ja kitsejuustuga detsember, lk 35
Salatiga täidetud röstpaprika juuni, lk 77
Sidrunheinahõnguline tortilja rooskapsa ja tofuga märts, lk 31
Sidrunihapukal hirsipadjal märts, lk 47
Sparglirisoto fenkoliga aprill, lk 52
Sparglite ahjurivistus krõbeda pistaatsia ja sidrunimajoneesiga mai, lk 33
Spargli-herne-karulauguravioolid mai, lk 34
Spinati-kookosehautis aprill, lk 83
Suvikõrvitsalasanje juuli, lk 68
Suvikõrvitsaspagetid ahjutomatite ja pestokastmega aprill, lk 81
Suvikõrvitsašnitsel veebruar, lk 46
Suvikõrvits, jalapeño ja feta nacho’dega august, lk 74
Suvikõrvitsarisoto kreemise toorjuustu ja sidruniga august, lk 26
Suvist särtsu täis oa-kanakarri juuli, lk 48
Sõbranna Reeda kõrvitsavaht magushapu kapsaga aprill, lk 80
Sügis pastinaagis oktoober, lk 82
Taimekotletid peediga või hernevalguga september, lk 28
Tamarindikõrvits ja halloumi vardas juuni, lk 75
Tamarindi-miso-glasuuriga küpsetatud kõrvitsaviilud oktoober, lk 62
Toortatar kookospiima, suvikõrvitsa ja rohelise herne kreemiga mai, lk 22
Täidetud paprikad ja tomatid november, 55
Täidetud pudelkõrvits august, lk 45



KALA JA MEREANNID

Ahjuräimed punase sibula ja peediga mai, lk 64
Gluteenivabad tuunikalakotletid oktoober, lk 51
Hautatud tuur jaanuar, lk 56
Juustuga paneeritud räimed november, lk 65
Kalahautis rohelise karri ja kookospiimaga jaanuar, lk 62
Kala-confit veebruar, lk 67
Kalaseljanka potis või vormis september, lk 45
Kala õlletainas september, lk 47
Kalmaaritindipasta vähkidega oktoober, lk 91
Kalmaarihautis spinati ja fenkoliga jaanuar, lk 60
Kammkarp, seakõht õunamahlas ja lillkapsapüree oktoober, lk 81
Kilttursk artišokil mai, lk 71
Krevetiburger tšillimajoneesiga jaanuar, lk 88
Krõbeda koorikuga ahjukala detsember, lk 54
Lõhe ploomikastmega juuni, lk 59
Mereannirisoto praetud tursaga aprill, lk 53
Mädarõikalisandiga kartulipätsid, pošeeritud muna, avokaado ja graavilõhe märts, lk 80
Parmesanirisoto pruunistatud või ja kammkarpidega aprill, lk 51
Pestokala läätsedega juuli, lk 44
Perekond Lauri lemmikpasta oktoober, lk 13
Praetud lest valge veini ja puravikukastmega september, lk 46
Pokē-salat mai, lk 17
Pošeeritud lest ja tomatid august, lk 39
Pudrutädisega kala september, lk 44
Põhjamaiste mõjutustega kevadrullid graavilõhe ja kodujuustuga märts, lk 19
Ratatouille punase kalaga jaanuar, lk 63
Riisihautis suitsuskumbria ja pehme munaga august, lk 37
Roheline pilaff ja lõhe koos ürdise kookose-chutney’ga mai, lk 73
Röstitud beebiköögiviljad tsitrusemarinaadis hiidkrevettidega november, lk 23
Saaremaa suitsuhülgeodrajahukäkid aprill, lk 46
Sinimerikarbid kooreses valgeveinikastmes veebruar, lk 67
Suitsulõhe ja avokaado spagettidega veebruar, lk 83
Sütel röstitud meritint karulaugupestoga mai, lk 65
Tainakooriku all valge kala hautis à la bouillabaisse jaanuar, lk 59
Tempura-krevetid matcha-soolaga märts, lk 72
Tursk, kartuliraguu, tomatimoos, porru-vermuti-velouté mai, lk 45
“Täidetud” räimefileed päikesekuivatatud tomati ja basiilikuga mai, lk 64
Valge kala ja tiigerkreveti hautis kookospiimaga jaanuar, lk 60
Värsked kevadrullid hiidkrevettide ja ürtidega märts, lk 18



LINNULIHAROAD

Aeglaselt küpsenud hani, võised maapirnid ja frititud punased kapsad hõõgveinikastmega detsember, lk 74
Brokolikattega kanafilee mangokastmega detsember, lk 56
Hanepraad detsember, lk 73
Jogurtimarinaadis kana redise-kurgisalatiga juuni, lk 67
Kanakoivad siidrikastmega juuni, lk 58
Kanakoivad oliivide, sidrunite ja kirsstomatitega märts, lk 44
Kanalihapallidega köögiviljavorm aprill, lk 75
Kanapallid kinoa ja lillkapsaga september, lk 61
Kanaraguu ahjujuurikatega november, lk 28
Kanarisoto seentega detsember, lk 70
Kana siidri, kitsejuustu ja tumedate viinamarjadega november, lk 56
Kanavorm Hispaania moodi oktoober, lk 50
Kiiresti küpsenud kana Kiievi võiga ja kodused friikartulid veebruar, lk 82
Kleepuv pistaatsiakana ja pärlendav bulgurisalat jaanuar, lk 90
Kleepuv tsitruseline kana spelta ja peedisalatiga aprill, lk 43
Koorekastmes smooritud nepid september, lk 76
Kreemine estragonikana ja kartulivorm mai, lk 70
Küpsetatud kevadrullid kana, seente ja köögiviljadega märts, lk 20
Mitut moodi kalkunilihapallid aprill, lk 76
Pardifilee vürtsikas pihlakakastmes oktoober, lk 43
Pardikoiva-confit, peet ja bataat, salatikaste veebruar, lk 59
Pardisüdamed karulaugu ja sibulaga juuni, lk 65
Praetud riisinuudlid kanaga mai, lk 27
Punase kapsa cannelloni kana-ricotta-ingveritäidisega jaanuar, lk 33
Suvine kanahautis värskete kartulite ja aiarohelisega august, lk 30
Tomati-maapähklikastmes kana august, lk 31
Tšillised kana-wrap’id aprill, lk 41
Vutt, madeirakaste, juurselleripüree ja pärlsibul portveiniga mai, lk 44
Värsked kevadrullid pardifilee ja mangoga märts, lk 21
Õunasiidri ja kana panniroog september, lk 39



LIHAROAD

Char siu ehk seafilee Hiina kleepuvas kastmes oktoober, lk 24
Glasuuritud lambasadul punase sibula ja kartulitega juuni, lk 61
Gluteeni- ja laktoosivaba kapsalasanje detsember, lk 66
Grillvorstid ja oatamp august, lk 29
Hernerisoto lambakarreega aprill, lk 50
Improvisatsioon osso bucco teemal ehk veisekoot fenkoli ja gremolata’ga oktoober, lk 23
Kauaküpsenud seakülg magusas tšillikastmes veebruar, lk 68
Klassikaline pasta carbonara oktoober, lk 84
Kooreses kastmes karbonaad metsaseentega oktoober, lk 20
Kruubihautis chorizo ja kartulitega august, lk 28
Königsbergi klops veebruar, lk 44
Köögiviljadega lihapallid muffinivormis juuli, lk 74
Lambalihahautis läätsede ja ubadega veebruar, lk 20
Lambalihapallid vesikressikastmega oktoober, lk 49
Lambaribid balsamico-kastmega juuni, lk 60
Lasanje veebruar, lk 63
Lihapallid makaronidega jaanuar, lk 85
Lihtne pikkpoiss ja tomatised spagetid august, lk 34
Läikivas kastmes veisehautis köögiviljadega oktoober, lk 20
Mahlased lihapallid peedihummusega aprill, lk 77
Metskitsehautis november, lk 50
Metskitserull november, lk 52
Pastaroog maksa, peedi ja punase sibulaga november, lk 39
Pikkpoiss klassikalisel moel november, lk 58
Peekoni-nacho’d ja juustukaste august, lk 69
Peekonirullid kaljakastmega juuni, lk 60
Poole tunni veiseroog Mongoolia stiilis oktoober, lk 24
Porrukastmes sealihamedaljonid jaanuar, lk 52
Prantsuspärane küülikuhautis mee ja sinepiga aprill, lk 21
Rooskapsas koos sealiha ja maapähklitega oktoober, lk 38
Seesamipuistesed kapsarullid rebitud sealihaga jaanuar, lk 33
Seakarbonaad rohelises kastmes august, lk 13
Sealiha ja oad pajas oktoober, lk 49
Sealihast ja karamellistatud ananassidest adobo juuli, lk 45
Sidruniga üle piserdatud piprasteik ja pähklitega salsa verde juuli, lk 43
Sidrunipuudutusega lihahautis detsember, lk 31
Siidrikastmes sealiha õunte ja ploomidega oktoober, lk 19
Sinepine seašnitsel maisijahupaneeringus veebruar, lk 49
Suus sulav antrekoot mai, lk 61
Tallekoodid jaanuar, lk 27
Texase BBQ-lihavalik august, lk 62
Tomatirohke karjasepirukas märts, lk 42
Tuline vokitud veiseliha veebruar, lk 85
Veidi suitsune shakshuka august, lk 16
Veisehautis kaalika või naeriga detsember, lk 70
Veiselihapallid magusas kastmes aprill, lk 75
Veisešnitsel rohelise pipraga veebruar, lk 47
Viski ja palsamiäädikaga marineeritud kleepuv seakülg detsember, lk 23
Värske kapsa, peekoni ja õuna hautis sinepiga juuli, lk 63



SOOLASED KÜPSETISED

Feta, päikesekuivatatud tomati ja oliivi stritsel veebruar, lk 93
Gluteenivabad porgandisarved märts, lk 90
Gougére juuni, lk 48
Juusturullid märts, lk 88
Juustuvahvlid jaanuar, lk 65
Kaja Pizza pitsapõhi ja täidised september, lk 50
Kanapirukas oktoober, lk 92
Kapsa-hakklihapirukas kimchi’ga juuli, lk 61
Kartulivahvlid jaanuar, lk 65
Krõbedad gluteenivabad hommikuvahvlid jaanuar, lk 65
Kõrvitsa-salveipirukas sinihallitusjuustuga oktoober, lk 62
Külmsuitsulõhestritsel pestoga veebruar, lk 93
Küüslauguga pesto-juustusai märts, lk 90
Lambalihapirukas Kreeka moodi mai, lk 82
Lehttaina-seesamipulgad ja kaneelikolmnurgad november, lk 20
Maisimuffinid jalapeño ja juustuga august, lk 64
Maisivahvlid jaanuar, lk 65
Meie pere pastatainas veebruar, lk 63
Nõgese-spanakopita august, lk 81
Pannileib juuni, lk 13
Peedi-Wellington detsember, lk 24
Pesto-Boston märts, lk 88
Rooskapsapitsa sinihallitusjuustuga oktoober, lk 39
Rösti haputainaleib kodus küpsetamiseks juuni, lk 50
Singi-porru-quiche toortatrast oktoober, lk 55
Soolane singi, juustu ja tomati ahjupannkook jaanuar, lk 93
Soolased pannkoogid juuli, lk 83
Spinatipirukas ricotta’ga juuli, lk 12
Suvine aedviljapirukas rukolapestoga august, lk 79
Tatrajahust karask pihlakatega oktoober, lk 41
Vikerkaarepalmik märts, lk 89
Viinerililled juuli, lk 82
Vürtsköömnerikas lameleib otse grillilt juuni, lk 73
Ürdine maisipirukas tomatiga märts, lk 42



KOOGID, TORDID JA DESSERDID

Chia-seemnetega näkileivad november, lk 41
Ahjuhurmaa brändiga november, lk 23
Ahjus mooritud idamaine rabarberikompott mai, lk 91
Amaretti küpsised august, lk 8 7
Aprikoosi ja Kreeka pähkli stritsel veebruar, lk 94
Aprikoosi-mandlimuffinid juuli, lk 75
Arbuus mesise rosmariini ja jogurtiga juuni, lk 69
Astelpaju-jogurtitort oktoober, lk 58
Banaanikeeks šokolaadi ja pähklikaramelliga oktoober, lk 95
Banaani-kookosepätsid märts, lk 53
Banaani-šokolaadikook september, lk 29
Brüleekreemikook sidruniga aprill, lk 96
David Vseviovi kook detsember, lk 31
Eero vanaema pidusai jaanuar, lk 28
Emadepäeva besee kohvi ja Kreeka pähklitega mai, lk 86
Emadepäeva kook värske mündikreemiga mai, lk 55
Eriti õunane õunakook märts, lk 28
Frititud kevadrullid banaanitäidisega märts, lk 20
Granadilli ja valge šokolaadi kreem märts, lk 95
Hommikused jogurtisegadused mai, lk 74
Ice-box kohupiimakreemi ja vaarikatega juuli, lk 53
Ingveri ja mõrušokolaadi shot valge šokolaadi kreemi tupsudega märts, lk 97
Juustukook murakakattega juuli, lk 87
Juustusüdamed maasikadatli-basiilikutšatniga juuli, lk 59
Jõhvikaga sõrnikud rosmariinikreemiga detsember, lk 37
Jõulukeeks apelsini- ja laimikoore ning jõhvikatega detsember, lk 25
Jõulumandariinid detsember, lk 57
Jänesetort aprill, lk 54
Jätsipurgid mango- ja vaarikakastmega juuli, lk 89
Jätsivõikud juuli, lk 90
Jätsi ja Oreo küpsise tort juuli, lk 89
Kaiserschmarrn ehk Austria rebitud pannkoogid rummirosinate, kondenspiima ja jäätisega november, lk 87
Kalasabas banaanikook jaanuar, lk 14
Kaneelikoortest kuusk aniistähega detsember, lk 45
Kaneeli-kardemonirullid veebruar, lk 60
Karamellised Tosca kattega kookoseküpsised mai, lk 87
Karamelli-õunavorm jäätisega september, lk 95
Kardemonipasha kohvi ja papaiaga aprill, lk 88
Kausikook põldmarjade ja vanillikreemiga oktoober, lk 97
Kitsejuustuga krõbesaiad murakamoosi, aprikoosi ja pistaatsiapähklitega juuli, lk 86
Kodused täisterajahust küpsised juuli, lk 53
Kohev murakakreem lavendli ja vanilliga juuli, lk 86
Kolme komponendiga pähklivõiküpsised märts, lk 53
Kohupiimakook rosinate ja röstitud kaerahelvestega märts, lk 44
Kohupiimasõrnikud rosinatega veebruar, lk 65
Kohupiima-kondenspiimakook ehk pashakook oktoober, lk 30
Kohvikreemine plaadikook Kreeka pähklitega jaanuar, lk 96
Kookosebiskviit granadilli ja šokolaadiga jaanuar, lk 95
Kookosemuffinid – laktoosi- ja gluteenivabad detsember, lk 82
Kookose-seesamipilvekesed mai, lk 88
Kookose ja valge šokolaadi panna cotta oktoober, lk 93
Koolialguse šokolaaditort september, lk 93
Krõbedad piparkoogid detsember, lk 12
Kurgijäätis avokaado ja laimiga juuni, lk 39
Kõige lihtsamad küpsised august, lk 69
Kõrvetatud valge šokolaadi kreem märts, lk 93
Kõrvitsatort september, lk 95
Külluslik ja mahlane kohupiimatäidisega pashakringel aprill, lk 23
Külmutatud pähkli-toorjuustukook šokolaadiga august, lk 82
Külmutatud piima-shake august, lk 67
Küpsised ja kuumad kirsid august, lk 87
Küpsisedipp vahukommidega jaanuar, lk 97
Küpsetamata toorjuustušokolaadikook juuli, lk 38
Küpsetatud Brie juust Kreeka pähklite ja viigimarjadega oktoober, lk 90
Laura kookose-karamelli-twix’id september, lk 66
Leivamuffinid aprill, lk 80
Leivatort veebruar, lk 44
Lilla kartuli Mont Blanc detsember, lk 91
Läätse-šokolaadimuffinid märts, lk 61
Maailma lihtsaimad vahvlid juuli, lk 81
Maasikalootsikud kitsejuustukreemiga juuni, lk 96
Maasikatort basiiliku-spinatipõhjal juuni, lk 94
Maasika-granola-trifle oktoober, lk 77
Maapähklivõi-kakao-chiapuding banaaniga november, lk 42
Magus ahjupannkook marjade, mascarpone-kreemi ja kondenspiimaga jaanuar, lk 93
Magusasõbra lihtsad vahvlid november, lk 88
Magushapu rabarberi-semifreddo suhkrustatud ingveri ja beseega mai, lk 97
Mahe marja-puuviljatarretis juuli, lk 96
Makovnik ehk mooniseemnetäidisega rull september, lk 86
Martsipaniküpsised à la Bethmännchen november, lk 94
Martsipanisuflee november, lk 97
Matcha-tiramisu märts, lk 72
Metspähklijahust kook õunakäbidega september, lk 40
Metspähklitega täidetud ja vahukoorega serveeritud pirnipirukas oktoober, lk 95
Munavaba Pavlova mai, lk 48
Mummuline sidruni-vahutort aprill, lk 94
Muredad võiküpsised märts, lk 53
Mustasõstrakompott ja müsli august, lk 20
Mustasõstrapuding august, lk 85
Mustasõstrasefiirid detsember, lk 90
Pannkoogilasanje – teistmoodi, uutmoodi! November, lk 88
Peekoni-kruubikreem detsember, lk 52
Pehme piparkook kaneelipulga otsas detsember, lk 45
Piimašokolaadist vaht märts, lk 94
Pirni-martsipani-šokolaadipirukas november, lk 94
Piparkoogimehikesed lume alt marju otsimas detsember, lk 95
Pistaatsiabesee virsikute ja murelitega juuli, lk 78
Ploomigalett punase linnasejahu ja kitsejuustukreemiga september, lk 72
Poolikud ja viilutatud ahjuõunad pähkli-seemnepuistega november, lk 66
Porgandimuffinid toorjuustukreemiga juuli, lk 80
Porgandipallid pekanipähklitega november, lk 77
Porgandisorbett august, lk 88
Porgandi-ingverimoos ja luiskekook beseega veebruar, lk 33
Pulgakomm: õun šokolaadis juuli, lk 79
Pulgakoogipuu detsember, lk 89
Puuviljarohke Rocky Road september, lk 96
Päevalillesai mooniseemnete ja ricotta’ga september, lk 87
Pähklivaba toorkook aprill, lk 82
Pärlsuhkruga brioche november, lk 57
Rabarberiekleerid mai, lk 82
Rabarberivaht värskete mustikatega mai, lk 93
Rabarberi-pekanipähklistruudel créme anglaise’ga mai, lk 95
Rabarberi-vaarika-laimitort juuli, lk 30
Rebitud pannkoogid banaaniviilude ja pudinguga november, lk 86
Red velvet’i sisuga trühvlid detsember, lk 46
Roosapõsine valepasha aprill, 89
Rosmariini ja sidruni panna cotta jõhvikatoormoosiga detsember, lk 37
Royal Icing ehk munavalgeglasuur detsember, lk 60
Rubiinid lumel detsember, lk 94
Rullbiskviidi sugulane rullpannkook kohupiima ja šokolaaditükkidega november, lk 89
Röstitud kaerahelbeküpsised mustade ploomide ja pähklitega mai, lk 86
Röstsai kaneeli ja mustikatega august, lk 19
Sametkoogi-trifle’id mascarpone ja Vana Tallinna kreemiga detsember, lk 94
Sevilla beseekook granaatõunaseemnetega veebruar, lk 89
Sidrunheinasiirupis pomel ja pirnõun, plaksusuhkur suus prõksumas märts, lk 33
Sidrunikreemi-“Inglikoogi”-trifle detsember, lk 96
Sidrunivõidepashakesed aprill, lk 91
Sidruni ja jogurti ümarkeeks mustikatega aprill, lk 93
Sidruni-kookosekeeks aprill, lk 97
Sidruni-mascarpone’ga täidetud ingveriküpsised, gluteenivabad detsember, lk 84
Smuutikook märts, lk 54
Speltajahust lilleküpsised vahukooretupsudega juuli, lk 59
Suvemarjakissell Saksa stiilis august, lk 86
Sõbrapäevaks. Vahukommid meega veebruar, lk 14
Šokolaadihalg karamelliga, gluteenivaba detsember, lk 83
Šokolaadikreemi-aprikoositrifle detsember, lk 97
Šokolaadimuffinid toorjuustukreemiga detsember, lk 90
Šokolaaditarretis müsliga juuli, lk 97
Šokolaadi-apelsinistritsel veebruar, lk 96
Šokolaadi-banaani-soolakaramellikuplid juuli, lk 29
Šokolaadi-ganache märts, lk 96
Šokolaadi-kardemoniküpsised mai, lk 88
Tavaline õuna-pohlakook oktoober, lk 69
Tikribeseerull juuli, lk 38
Tikrikreemikook datli-pähklipõhjal ja basiilikuvahukoor juuli, lk 37
Toredad tervisekäkid ehk banaani-šokolaadi-datliküpsised mai, lk 87
Toorjuustukook pähklite ja põldmarjadega september, lk 97
Toortort vaarikakastmega juuli, lk 51
Toortort õunte ja pähklikaramelliga juuli, lk 52
Troopiline smuutikauss mustikatega august, lk 19
Tulipunased lillekesed ehk rabarberi-apelsinitartletid mai, lk 91
Täisterakaerahelbekook šokolaadiglasuuriga veebruar, lk 21
Vaarikad ja chia-puding august, lk 23
Vaarikaparfee pistaatsiapähklises segus august, lk 90
Vahukooretort marjadega juuni, lk 88
Vahuveini-vaarikatarretis juuli, lk 95
Valemunad safrani ja martsipaniga aprill, lk 23
Valenapooleon november, lk 96
Valge veini ja jogurti jäätis terakese soola ja oliiviõliga mai, lk 77
Vanaema Pouliine siidine koorepasha aprill, lk 91
Varakevadine “sipelgapesa” värskete metsaandidega mai, lk 61
Vastlastritsel pohlamoosi ja vahukoorega veebruar, lk 94
Veinis hautatud nektariinid tarretisega juuli, lk 94
Veganite rõõm: banaani ja Kreeka pähkli sai august, lk 83
Viskivaarikad röstitud kaerahelvestega august, 85
Väikesed sidrunipudingud aprill, lk 95
Vürtsikas plaadikook kookose ja suhkrustatud ingveriga veebruar, lk 90
Õunakook mandlitega veebruar, lk 91
Õunakook riisijahust põhjal märts, lk 9
Õunakrõbedik oktoober, lk 56
Õuna-martsipanigalett november, lk 97
Õunarattapannukad september, lk 41
Õunarullid detsember, lk 65
Õunavorm Tosca kattega märts, lk 91
Ülegrillitud rabarberi-mandlikook mai, lk 93
Ülepannikookide põhiretsept november, lk 86
Ürdikreem mai, lk 55



JOOGID

Angervaksasiirup juuni, lk 52
Apelsinilimonaad ehk päikeselimps märts, lk 54
Arbuusilimonaad august, lk 67
Arbuusi-basiiliku-Margarita juuli, lk 72
Chia-seemnetega jook november, lk 42
Karamelline jogurtijook magusate mandlitega mai, lk 76
Kihisev tervitusjook granaatõunaga detsember, lk 21
Klassikaline Margarita juuli, lk 72
Kullaprooviga smuuti ehk lehtkapsas, spirulina, mango ja viinamarjad jaanuar, lk 79
Kurgi-jalapeño-Margarita juuli, lk 72
Kuum jõulu-Sangria detsember, lk 21
Kuuseokkajook märts, lk 54
Maapähklivõikokteil jaanuar, lk 66
Maasika ja tšilliga aguas frescas juuni, lk 93
Mandariinijook mündiga detsember, lk 21
Mango-apelsini-Margarita juuli, lk 72
Midagi erilist. Fermenteeritud ingverilimonaad august, lk 72
Rumtopf ehk rummimarjad juuli, lk 73
Smuuti avokaadost, rukolast ja tikritest mai, lk 15
Spinati-kanepipulbrikokteil jaanuar, lk 66
Suvine Margarita juuli, lk 72
Südamesõbralik smuuti ehk õun, avokaado, spinat ja chia jaanuar, lk 78
Tööpäeva rõõm ehk banaanismuuti basiilikuga jaanuar, lk 77
Vaarika-kodujuustukokteil jaanuar, lk 66
Vanilli-jäätee ja kuldne ananass august, lk 72
Värskendav mango-mojito aprill, lk 21



HOIDISED

Ahjupeedi-tšilliketšup juuli, lk 23
Hapendatud kirsstomatid selleri ja küüslauguga juuni, lk 20
Jõuluvürtsidega jõhvikatšatni detsember, lk 46
Kabatšokiikra Peipsiveerelt juuli, lk 22
Maasikamoos rohelise õuna, rosmariini ja Rieslingiga juuni, lk 94
Murakamoos ürtide ja laimiga juuli, lk 85
Pihlakasiirup vanilliga oktoober, lk 43
Pihlaka-õunamarmelaad melissiga oktoober, lk 41
Pirnimarmelaad šokolaadiga juuli, lk 24
Ploomi-rosmariiniketšup september, lk 72
Soolatud supisegu juuli, lk 21
Suvine ja roosa segasumma-hapuköögivili juuni, lk 23
Sügavkülmutatud boršisegu juuli, lk 22
Terav suutäis ehk hapendatud tšilli- ja jalapeño-piprad juuni, lk 23
Vana kooli marineeritud kõrvits november, lk 59

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke