Uus number
Detsember

Tõmbame korraks sügavalt hinge: nüüd on see jälle käes. Me otsustasime, et me ikka tõepoolest armastame jõule. Siiralt ja südamest. Ning katame lauad peadpööritavalt hästi.

Uus number
November

Jahe november paneb köögis tegutsema ja tulemus soojendab meeli.

Uus number
Oktoober

See sügis meile meeldib – juba tükk aega on saanud „toidusiilid“ omale talvevarusid luua ja kelder ähvardab lõhkeda. Köögis võib nüüd aga mõnuga valmistada toekamaid toite.

Uus number
September

Ilus, ilus, ilus – seda on nii praegune lopsakas saagiaeg kui ka meie ajakirja septembrinumber.

Uus number
August

Nagu igal aastal, nii toome ka tänavu augustis teie ette Good Foodi retseptid. Toimetuserahvas pistis juulis varbad vette, lükkis metsmaasikaid kõrre otsa, vältis linnamelu ja reastas peas tulevikuplaane, et õige pea innustunult jätkata. Aga et oma mätta otsast kaugemale näha, selleks on igati hea…

Uus number
Juuli

Puhkusekuu. Võrratu. Käime külas Ahvenamaal sealsel praostil Mårten Anderssonil ja avastame maitseparadiisi. Aega on kõigeks ja süüa tuleb mõnuga teha. Lisaks piilume, kuidas elab näitlejanna Carita Vaikjärv.

Uus number
Juuni

Ta on käes! Ta on tõesti käes! Aasta parim aeg, suvi, me kokanduskallike ja rõõmus ime! Küllusesarved hakkavad tasapisi juba avanema. No ja muidugi hõljub juunis kõige kohal grillisuits. Tulge meiega! Läheme koos läbi pikkade päevade ja valgete ööde!

Uus number
Mai

Aus valmistumine suveks: grillivardad ihutakse teravaks ja rabarber pritsib hamba hall happelist värskust. Ehk siis – käes ongi mai. Pisut mehelikku ja revolutsioonilist kevadindu tasakaalustab emadepäevaga kaasnev südamlikkus ja malbus.

Uus number
Aprill

Pühad on läbi, kevad on südames ja tärkab igal rindel. Mis meiegi siis teisiti ...

Uus number
Märts

Õues vaatad – hanged. Vahel sulalumest ja lörtsist, vahel mitte. Aga ometi tunnevad kõik juba kevadet. Meie siin ajakirjas ka.

Uus number
Veebruar

Talv edeneb, supid podisevad, praed küpsevad-hauduvad ahjus ja maailm on paigas. Pidulikku laua katmist jagub veebruarikuusse ka omajagu ja loomulikult jagame rohkesti ideid nendegi jaoks.

Uus number
Jaanuar

Pidudetsember on läbi. Lausa kerge ja karge on nüüd olla, pisut veel oimetu ka. Seepärast on Oma Maitse jaanuarinumber tõeliselt elutaju taastav. Me leiame sel aastal väikese Tjorveni kombel üles just õiged nõksud!

Uus number
Detsember

Ongi käes. Kõige-kõigem. Lauad saavad looka. Külmal ajal paremat kuud pole võimalik ette kujutada.

Uus number
November

Imeilus sügis kestab. Nii kenasti, et isegi see palju kardetud novembrihallus ja -pimedus pole veel kohal. Tore. Ja veel toredamaks teevad elu muidugi Oma Maitse uued lood-retseptid.

Uus number
Oktoober

Me sööme, me teeme. Vananaistesuvi või varasügis teeb kniksu tulevastele külmadele aegadele. Ei karda me neidki, kui ahjust levib ninna mõnusaid aroome.

Uus number
September

Meie kallikesel on sünnipäev. Oma Maitse on 10-aastane. See on nii ilus mõte, et teeb meid toimetuses pisut nostalgiliseks. Võib-olla ka natuke edevaks ja uhkeks. Seepärast on selles ajakirjas meid ennast tavapärasest hoopis enam näha: kogu toimetus saab lehekülgedel üksipulgi lahti harutatud. Lisak…

Uus number
August

Augustis sööme kergelt ja maitsvalt, valmistame hoolega hoidiseid ja ahvatleme sõpru-tuttavaid-sugulasi marjamagusate pilgupüüdjatega. 

Uus number
Juuli

Kas see ongi paradiis? Lopsakus. Rikkalikkus. Rohelus. Kohati hakkab see näima juba tavalisena – ja see tunne väärib hoidmist. Maitseme, hingame sügavalt sisse ja paitame juulikuud!

Uus number
Juuni

Mõista-mõista, kuhu need kuuluvad? Maasikad, piparmünt, grill-liha, dipid, räimed? Vastus on muidugi JUUNI! Suvi on lõpuks ometi käes!

Uus number
Mai

Hoolimata kohatisest jahedusest ja kurjadest ilmadest on kevad siiski käes ja astub jõuliselt suve poole. 

Uus number
Aprill

Aprill tuleb toimekalt ja kevadiselt. Ja natuke ka naljakalt.

Uus number
Märts

Ta tuleb, ta tuleb, ta tuleb. Iga päev on valgem, õhulisem ja kevadisem. 

Uus number
Veebruar

Jälle on käes aeg pidusid pidada, veebruar on oma lühidusest hoolimata neist tulvil: sõbrapäev, vastlad ja Eesti sünnipäev. Loomulikult aitame laua katta, kuidas siis teisiti, sõprade värk ju! Ja nii mõnigi kord teeme seda uudse nipiga ehk peenemalt väljendudes – Oma Maitse lehekülgedel tekib uue ja…

Uus number
Jaanuar

Head uut toiduaastat! Oma Maitse ohjeldab jaanuaris külma talve ja muudab selle koduselt maitsvaks.

Uus number
Detsember

Ja kohal ta kohe ongi – aasta "kõige-kõige-kuu". Kõige pidulikum, kõige helgem, kõige maitsvam – täpselt nii, nagu ise kujundame.

Uus number
November

Isad, mehed. No mis oleks elu ilma teieta? Ei tea. Igatahes ei oleks siis sellist Oma Maitse ajakirja novembris. 

Uus number
Oktoober

Sügis on tark aeg. Seekord me mitte lihtsalt ei söö, vaid ka mõtleme seejuures väga täpselt, mida ja miks omale suhu pistame. Aga see muidugi ei kahanda mingil määral söömisrõõmu. Mõtle koos meiega! Söö koos meiega!

Uus number
September

Tunne on selline, nagu oleks alanud uus aasta. Kõik on tagasi, puhanud ja rahulolevad just hetk tagasi möödunud suvest. Just sellist suve me tahtsime. Nüüd on sügise kord meid kõiki rõõmustada.

Uus number
Juuli

Hambad ristis, aga süda soe – nii valmivad ikkagi maasikad, vaarikad, sõstrad, tomatid. Ja maitsevad oi-oi kui hästi. Meie viimaselehemees Jüri Pino õhkab oma FB-lehel südamest, et armas Jumal saadaks vihma Sahara kohale, seal osatakse seda hinnata. Oma Maitse loodab parimat.

Uus number
Juuni

Ta tuli, tuleb ja on. Suvi võiks lõputult kesta. Uhkelt, valsiliselt ja sõnajalaõieliselt, pilti raamimas maasikad-võililled-jäätis-hapukurk jne. Mis täpsemini, seda vaatame kohe.

Uus number
Mai

Kogu Eesti on suveks vinnastatud. Vaja on vaid väikest vajutust ja käes ta plahvatuslikult ongi. Aga enne on veel mõned kevadised toimingud teha. Olgu need siis roherohelised või hoopis köögis sisustust värskendavad.

Nädalalood
Aprill

Oma Maitsele on juba jupp aega saanud selgeks, et tegelikult on masu läbi mis läbi ning inimestel on jälle tahtmist ja võimalust iseendaga tegeleda. 

Uus number
Märts

Märts on vahva. Igaüks nokitseb asjaliku näoga oma tegemisi teha ja kokkuvõttes on kõik õnnelikud.

Uus number
Veebruar

Eestlaste talvelauad on uhked ja aina toredamaks lähevad. Veebruar on väärikas.

Uus number
Jaanuar

See talv on teistsugune. Jaanuaris pakime kohvrid ja läheme itta. Järgne meile!

Uus number
Detsember

Nüüd on ta jälle käes. Detsember – aasta pidulikem kuu, kus söögilauad kattuvad tahes-tahtmata kõigis kodudes uhkete pidusöökidega. Oma Maitse aitab lahendusi leida.

Uus number
November

Piu-tiu – sel aastal tuleb ta jälle ja üsna samamoodi kui mullu. Novembrinumbrisse kudusime sisse palju kooke, ohtralt magustoite ja kommisid-šokolaadisid. Miks? Sest see meeldib emale, sest see meeldib isale ja kõigile maailma lastele.

Uus number
Oktoober

Värvid rõkkavad praegu – enam kirevamaks minna ei saa. Seepärast on ka Oma Maitse nüüd tavapärasest värvilisem.

Uus number
September

Läbi ta ongi. Head uut aastat! Ja see soov ei kehti üksnes koolilastele, vaid kõigi kohta. Asjalikumad käigud lükatakse sisse – ja nii ta läheb. Oma Maitse on õnnelik. Individualistlikuvõitu suvehoidised on kõik leidnud omale koha riiuleil, suvistele aiapidudele viipame muretult järele ja nüüd naudi…

Uus number
August

Suvi on jälle sealmaal, et terve Oma Maitse on Good Foodi kokkade päralt. 

Uus number
Juuli

Juuli on laisk naudingute kuu. Maitsev puhkus. Just selles maitsvuse tagamises panemegi nüüd jälle jõudsalt õla alla. Enne kui varbad merevette pistame.

Uus number
Juuni

Juuni tuli maasikate ja jäätisega, ise mõnusalt soe ja lopsakas. 

Uus number
Mai

„Õrn, armas, õrn,” laulab Kiigelaulukuuik Runneli-Ehala tandemlaulus. Maikuus haaravad just need tunded. Kõik on värske, habras ja roheline, olles justkui sissejuhatus kohe-kohe algavale lopsakusele.

Uus number
Aprill

Kevad on kerge, muretu, vaba ja võrratu. Nagu Itaalia köökki. Oma Maitse aprillinumber on pühendatud Itaalia toitudele. Buon appetito! NB! Ajakirjaga on seekord kaasas ka üks imeline maitseelamus!

Uus number
Märts

Õhus on kevade aimust. Kes paastub, kes mitte – vaba valik. Aga märtsi lõpus tuleb tore aeg – lihavõtted, munadepühad. Toiduilmas tähendab see rõõmsat ja kerget kevadetervitust ning otse loomulikult aitab Oma Maitse siin kaasa mõelda.

Uus number
Veebruar

Veebruar on tavapäraselt lühike, tihe ja tubli. Ja väga meeldivalt rohkelt eestine. Seda eestipärasust on seekord jagunud kui glasuuri koogile – olgu siis parasjagu käsil vastlapäev, sõbrapäev või Eesti sünnipäev.

Uus number
Jaanuar

Juba ta paistab. Uus aasta. Vaatame, mida jaanuar Oma Maitsesse kaasa toob.

Uus number
Detsember

Oma Maitse detsembrinumber Tuisud toovad meile detsembri, trükipresside alt ilmub aga õige pea uus Oma Maitse number. Tagasi pole hoitud millegagi. Vaadake ise, et nii see on, võimaluste arvukus paneb lausa pea ringi käima.

Uus number
November

Lumi lendab, lumi jäätub. Mis edasi saab, ei tea keegi, aga mis Oma Maitses hakkab kohe-kohe juhtuma, seda oskame teile küll täpselt rääkida. Märksõnad: mehine-karune, metsane, ulukiline, lihane. No ilmselgelt mas kuliinsuse poole seekord kaldu. Aga see ei tähenda, et naispoolus peaks kuidagi heitum…