Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uus number

Veebruar

Uus number

Veebruar

Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Oma Maitse
Talv edeneb, supid podisevad, praed küpsevad-hauduvad ahjus ja maailm on paigas. Pidulikku laua katmist jagub veebruarikuusse ka omajagu ja loomulikult jagame rohkesti ideid nendegi jaoks.
Uues numbris saavad toidu läbi lahti räägitud vabariigi aastapäev, suupistelauad (sealhulgas valentinipäeva oma!), ahviaasta algus ja mis kõik veel.

Tuuli Mathisen podistab potis erinevaid suppe ja teises loos avab viina marinaadiomadusi, Maru võtab rohelise lonksu armastust ehk semmib köögis varsselleriga, Raili Mikk serveerib jooke kui elamusi ning nippide ja nõksude rubriik on tulvil häid tarkusi.

Praegusel gripihooajal on neist kõige kasulikum vast kuldse kurkumipiima retsept, mille saladuse tõi meie toimetusse Rita Osa. Igasuguseid muid taimepiimasid uurime ka.

Good Foodi kokad rõõmustavad meid argipäeviti, veiseliha olemusse tungime “Eheda maitse” rubriigis, Abu Dhabis trallitame kõrgtehnoloogilises restoranis ja kodutanumal uurime, mis jälje jätavad endast kokaraamatud.

Hele-Mai Alamaa kutsub lapsi sööma ja kolme poisi emana tema juba teab, mida vaja ... Salakuulajad luusivad Nõmmel MuSus, “Magus elu” nõretab šokolaadist ja Eia Uus läheb sellestsamast šokolaadist kantuna juba väga ülemeelikuks ehk mõtiskleb seksi ja šokolaadi seostest.

Huvitavat ja maitserohket veebruari!
Teie Oma Maitse

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes