Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uus number

Aprill

Pühad on läbi, kevad on südames ja tärkab igal rindel. Mis meiegi siis teisiti ...
Tuuli Mathisen näitab paleo rohelist palet ja võtab ette kookospähkli. Samuti teeb Tuuli gluteenivaba pastat – täiesti veenvalt, muide. Nuudlitel on selles ajakirjas veel palju pinda: Good Foodi kokad õpetavad oma sööke ning Thea Karin ja Siiri Kirikal uurivad erinevaid nuudlipakke.

Nipinurk on Rita Osa päralt – nii see köögivilumus meil kõigil areneb. Õpime kasvatama ka idandeid. Maru meeliskleb estragoniga: “Minu jaoks on estragon ennekõike Tarhun.”

Käime vaatamas-kuulamas, mida saab ajurveda põhimõtteid järgides ette võtta spinatiga. Raili Mikk klapitab kokku maitsvaid ja tervislikke (!) burgereid. Raili tutvustab ka Rahvusooper Estonia kokka Kalvi Sedrikut – üks aiapidu kuluks temaga küll ära! Tiiu Suvi käis aga perekond Tõnissonide lõunalauas.

Kertu Lukas ja Katrin Press mõnulevad nädalavahetuse pikale kiskunud hommikusöögilauas. Lapsed valmistavad kogu perele kapsarulle. Magustoidud on sellised, mis “jäävad käe sisse”.

Tarkust ajame ka taga: uurime valgurikaste toitude söömisega kaasnevat ning Ester Bardone mõtiskleb köögist kui kultuuriruumist.

Kolistame salaja Konteineris, käime turult huvitavaid-häid toiduaineid otsimas, vaatame vidinaid, uudistame uudiseid ja lõpuleheküljel uurime, mida Eia Uus räägib.

Maitsvat aprilli!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes