Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uus number

Juuni

Ta on käes! Ta on tõesti käes! Aasta parim aeg, suvi, me kokanduskallike ja rõõmus ime! Küllusesarved hakkavad tasapisi juba avanema. No ja muidugi hõljub juunis kõige kohal grillisuits. Tulge meiega! Läheme koos läbi pikkade päevade ja valgete ööde!
* Esmalt laseme Kertu Lukasel ja Katrin Pressil uhkelt ette kanda maasikad (vt ka kaanefotot!). Ja siis on mahti edasi vaadata: kuniks veel tööpäevi, laseme argilaua kergelt-kaunilt katta Good Foodi kokkadel: hernesupp peekoni ja mündiste jääkuubikutega, vale-moussaka varajastest kartulitest, siidrised kitsejuustusaiad punapeedisalatiga ja mis kõik veel.
* Enne suuri suvepidusid istume muusik Oleg Pissarenkoga taimetoidurestoranis ja kuulame ta värvikaid ja mahlaseid arusaamu maailmast ja toidust. Vastukaaluks uurime ühe uue raamatu põhjal ka liharohket elu: avaneb LCHF-toitumise maitsev sfäär. Tiiu Suvi leidis Berliini hingust aga Kalamajast, kui käis külas filmirežissöör Anu Auna perel.
* Ja nüüd siis suvepidu: kleepuvad ribid ja muu ameerikalik Good Foodi kokkadelt ja omamaiselt maitsvad jaanid Tuuli Mathisenilt. Swissôtel Tallinna restorani Horisont peakokk Marko Sõmer lisab oma profikäega kirjutatud grillipartituuri. Rita Osa toob lauale mocktail’id ja cooler’id, suvised pitsad vabanevad nisujahust ja magusas ilmas võidutseb jäine-karge-kosutav suvisus õige mitmel rindel ja sinna juurde võdisevad kaussides tarretised.
Lisaks naudib Maru värskeid maisitõlvikuid, Eia Uus maadleb pulmalaua koogitamisega, lapsed möllavad suvise ahju-frittata’ga, Rita Osa jagab kuldaväärt köögiteadmisi ja -nippe, Pärnus käime piilume, kas Jääkuum on külm või tuline söögikoht. Ester Bardone mõtiskleb traditsioonilise toidu üle. Silverspoon kogub tuure. Ja veel palju-palju muud ja suvist mahub seekordse ajakirja kaante vahele.

Ilusat suve algust!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes