September

Allikas: Oma Maitse
Ilus, ilus, ilus – seda on nii praegune lopsakas saagiaeg kui ka meie ajakirja septembrinumber.
Seekod maalime päris mitu lehekülge tomativärviliseks, asetame salati jälle selle auväärsele kohale – retro nii, retro naa ... Samuti keedame kompotti – kohe palju ja mitmesuguseid. Veel paitame kõhtu kitsejuustuga ja müslitame inimesed töö- ja koolituhinasse. Valmis küpseb kuhi pannkooke, armastusega. Ehk siis meie kokandusraudvara on puhanult jälle täies hoos.

Lisaks on muidugi palju-palju muudki: vaatame noore ralliässa Karl Kruuda juures, kuidas ta köögis rooli hoiab; tippkokk Pavel Gurjanov õpetab, kuidas kohelda peekonit – no muidugi austusega; lugeja Liivi pakub kõrvitsakooki; Kairi Tähe keerab ratatouille’ pannil maagilisse võtmesse ja teeb kodus taluvõid; salakuulajad käivad Münchenis ... või Tartus ... Tartu Münchenis; Tiit Efert uudistab pastategu; Loore Erlich jagab seenetarkusi; Helen Vihtol möllab lastega krõbuskiköögis; Supilinna Salaselts kutsub lauda; Rita Osa nõksutab puusi ja nipitab toiduga, kõige viimaks transpordib ta aga torti niiviisi, et närvirakud jäävad kahjustamata. Dr Jelena Roine õpetab seedimist tasakaalus hoidma; Anett Velsberg uurib, kas toidusünergia on võimalik; Siiri Kirikal aga räägib oma Hiina muljeid – ihii, magu ta siiski ei suutnud süüa! Aga kõik ülejäänu on Hiinas küll ahvatlev. Eia Uus leevendab reisil tekkida võivat iiveldust sidruniga ja naudib Kreekat. Ja sellega ei ole teemad kaugeltki veel lõppenud.

Tähelepanu, maitseakvalangistid, sukeldume!
Armastusega Teie
Oma Maitse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa