Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uus number

November

Külm hiilib vaikselt lähemale ja soojas köögis oldud aeg muutub päeva parimaks osaks. 
Miks mitte kutsuda sõbradki külla – novembri Oma Maitses pakume lahendust, kuidas kahe tunniga katta pidulaud kuuele sõbrale. Maru säristab maksa. Võsult korjame ulukiliha valmistamise mõtteid – hulgaliselt. Laura Kõrvits armastab ... muidugi kõrvitsat – see selgub staarirubriigis.

Oh – ja üliägedaid vorstitegijaid leidsime linna pealt: Matsimoka oma juba tuntud headuses jagab oskusteavet, aga eraldi ooper on veel see, mida teeb tippkokk Peeter Pihel koos oma sõpradega Kalamajas Kotzebue tänaval ühes hoovis.

Pannkookidest paremat pole – aga üllatavat on veel selleski vallas avastada, Ragne Värk teab. Pähklid krõbisevad Tuuli Mathiseni köögis. Martsipaniga meelitab Rita Osa. Kiikame Göteborgi ja R14 restorani, käime läbi kõik nipid-nõksud, tervisemõtted jm head ideed ning punkti paneb ajakirja viimasel leheküljel ikka Eia Uus, kes järeldab, et maailm on aetud mõttetult keeruliseks.

Südamesooja novembrit!
Teie Oma Maitse

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes