Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uus number

Märts

Kõik õhkab rõõmu järele! Kuigi väljas on suured hanged ja soojendajaks-ravitsejaks on parim üks kuum läätsesupp, liiguvad mõtted juba ka kevadisematel radadel, jõudes lõpuks lihavõttelaua katmiseni. Ja vaadake veel seda lusti ja lillepidu, millega Rita Osa on kaanel välja tulnud! Aaah!
Niisiis. Lihavõttelõuna terendab märtsi ja aprilli vahetusel silme ees ja seepärast jagame ideid selle täitmiseks juba kohe. Kana kuulutame aga tingimusteta hea tuju toiduks – Britt Paju ja Lia Virkuse uue kanaraamatu tarkuste juhatusel. Tuuli Mathisen näitab kohe õige mitmel lehel, kui kergelt ja elegantselt saab söögi ühe panni peal valmis. Tiiu Suvi nautis muusikutepaar Mick Pedajat ja Angeelia Maasikut, sügas perekassi lõua alt ja maitses võrratut matcha-toorkooki.

Teele Teder õpetab tühje kaloreid vältima, et Kadri Valsberg suristab smuutikiirtoite – kaalu ja põletiku vastu, teisi ka veel. Küpsetusmeister Angeelika Kang Osula kõristab üle laua kohupiimateadmisi ja avalikustab oma Kadrioru kohviku signatuurkoogi retsepti – kohupiimaluiged.

Magusat on seekord üldse rõõmurohkelt palju: Gerli Ramler tutvustab Briti küpsetusmaailma grand old lady’t Mary Berryt; Rita Osa vallatleb küpsetus-mix’iga, liites kokku liitmatuid ja saades tulemuseks midagi täiesti erilist – eriliselt head. Näited: croissant + donut = wonut; brownie + muffin = bruffin. Tallinna sadama kandis iluleb aga Pavlova Cake’i kohvik, mis on praegu lausa ohtlikult heade Pavlovate lipulaev Eestis.

Kõik see kokku ei pane lõpuks sugugi imestama, miks Eia Uus on viimasel lehel nii meelas meeleolus. Aga enne viimasele lehele jõudmist on lugeda veel palju – ideede ammutamiseks otsige heaga välja suurem ämber, sest mõttekaev on peaaegu põhjatu.

Määratult mõnusat märtsi!

Teie Oma Maitse

Märksõnad

märts

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga