Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vaimustus kevadest ja söögist. Rabarberiootus on suur ja seepärast on nii söögi- kui ka koduveinirindel kõik vajalik juba valmis seatud. 
Suvigi koputab juba morsikannule, kus on moekad maitseveed ning teised alkoholivabad külmad joogid. Mon Repos’ peakokk Vladislav Djatšuk külvab ideid mürklitest mustasõstraõie-kasemahlani ja marineeritud karulaugust siia-carpaccio’ni. Rita Osa nipitab-nõksutab nii, et kaselehesalat ja ürtide fermenteerimine tunduvad kõige ägedamad ja elementaarsemad asjad köögiilmas. Tuuli Mathisen modelleerib värsket kevadist kartulit. Merle Liivak ja Hele-Mai Alamaa on koos lastega metsa kutsest lummatud ja muidugi alluvad sellele. Kertu Lukas sahistab salaja sufleega, Rita Osa vahustab köögis kui pöörane kuus erinevat vahtu valmis. Good Foodi kokad näitavad taset taimetoitudega.

Moonika Siimets vaimustub Liina Randpere särasilmadest ja veisefileest ning teises loos põikab Kopli servale tekkinud kalaparadiisi. Lugemis- ja vaatamisrõõmu jagub Ameerika õunakultuurist ja -kultuuritusest aju töölepanekuni, kiiskavatest metallnõudest Eia Uue keelatud viljadeni. Kõike kroonib inglikook emale – kui sõnu polegi enam vaja ...

Maitsvat maid!

Märksõnad

mai

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool