Oma Maitse aprillis

Eesti suurima toiduajakirja Oma Maitse aprillinumbri tutvustus
KODUSED TOIDUD
Teeme argiseid hõrgutisi munast.
RETSEPT: Munamummuline herne-brokolipirukas

Näitleja Jan Uuspõld
võtab vastu kuusteist sõpra ja küpsetab neile napsuse kana.

MAGUS ELU
Šokolaadipruunid lihavõttekoogid eriti maiastele.
RETSEPT: Belgia kohupiimatort

Valime veini sinimerikarpidele vinoteegis Tigu.
RETSEPT: Sinimerikarbid kohviku Tigu moodi

Veel:  Nepali kloostrimenüü pole askeetlik maitseproov.
Loe, kuidas toimetus testib ahjupuhastusvahendeid ja millised neist lubatule vastavad.
Kes on Ferran Adria?
Piemonte veinid.
Tiit Kändler soovitab: “Pese sööki. Kuid mitte liiga puhtaks.”
Käime Raplamaal vaatamas, kuidas valmivad arhailised savinõud.
Teeme karrirooga Eesti jogurtist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa