Detsembrikuu Oma Maitses

Autor: Oma Maitse
Oma Maitse peatoimetaja Monika Kelle: kuidas sünnib teie pere jõululaud? Kas menüü on eelmise õhtu kiire otsus või juba kuu aega varem valmis seatud “pühakiri”?
Mina veedan oma jõulud alati vanematekodus, sest ilma ahjusoojuse, puupliidil krõbedaks küpsenud verivorstide ja surnuaias küünalde süütamiseta SEDA tunnet ei teki. Kui ema juba detsembri algul perelt uurib, mida me sel aastal küpsetame-keedame, on vastus üsna traditsiooniline: “Ikka hapukapsast, verivorsti, “kasukat”, marineeritud räimi ja Napoleoni kooki.” Tasahilju poevad lauale ka moodsamad palad, sest kes suudaks pikkade pühade ajal vaid ühekülgset toitu süüa. Selles suhtes on abiks Oma Maitse, kus selgi aastal on rahvusvaheliselt poppe roogasid, piparkoogimaiusi, pohlakooke, delikatesse ja suupisteid.

Oma Maitse detsembrinumbris:
- 120 jõuluretsepti ja -ideed
- Vana-aasta suupisted kanast, maksast, seentest, koorest, šokolaadist
- Piparkoogikakukesed
- Persoon: Liisi Koiksoni tervendav kook
- Majoraani tutvustus
- Kuidas kasutada leivaküpsetusmasinat?
- Külaskäik Cardo ja Kaja Remmeli juurde
- Pohla- ja jõhvikaküpsetised
- Sülditest
- Glögitest
ja palju muudki ...
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa