Oma Maitse veebruaris

Oma Maitse veebruarinumbrist leiad järgmised teemad:
* Risotokool
Maailmas on sadu riisitoite, kuid vaid ühte neist võib nimetada risotoks. Ülevaade risotoriisisortidest ja valmistustehnikast.
Krevetirisoto retsept
* Päevalillesnäkid
Uurime, milliseid nostalgilisi päevalilletooteid pakuvad meie poed ja turud.
 
* Kuidas küpsetada ulukiliha?
Jänes, põder, hirv - küpsetusideid igale lihaliigile.

Küüliku-läätsehautise retsept
 
* Punkar Villu taimsed toidud
Muusik, punkar, ristsõnademeister ja muidu intelligentne inimene Villu Tamme väärtustab rohelist eluviisi. Oma Maitse lugejatele valmistab ta nuikapsakotlette ja porru-tofurooga.
 
Tofu-porruroa retsept

* Vahvlitordid:
- halvaaga
- pähklikreemiga
- kondenspiimaga
 
* Mooritud ja tuuvitud road
Toome taas ausse kunagised klassikud ja anname neile moodsama nüansi.
Ajakirja sattus ekslikult ebatäpne kontaktinfo. Kodumaiseid vutte saab osta Järveotsa farmist, telefon 56697933.

Mooritud vutid köögiviljadega

* Argentina veinid
Uue Maailma veinipärlid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa