Oma Maitse juunis

Nüüd suvehind! Poest ostes maksab ajakiri 39 krooni!
GRILLERI!
Küpsetame ühe terve lamba lõkketuhas
Räägime kuuest grillikavalusest
Teeme läbi üheksa põhimarinaadi
Lauljast üliõpilane Hannaliisa Uusma
teeb puravikusuppi ja õunakooki tsaariaegsete retseptide järgi.
 
MAGUS ELU
Pühitseme maasikasuve.
RETSEPT: Maasikatega minikoogid.
 
KOKAKOOL
Apetiitsed suvesupid
RETSEPT: Porgandi-melonisupp
VEEL
* Maitsetark räägib ja teeb süüa helerohelistest kuusevõrsetest.
* Loe, kuidas Mätta talu perenaine oma elu ümber korraldas ja kuidas see nüüd kõik ümber maatoidu keerleb.
* Käime külas Vormsi saare ainukeses kõrtsis.
* Testime Tallinna kohvikutes baristade oskusi.
* Teeme kaks jahutavat suvesuppi.
* Kadri Kroon valib head veini grilliõhtuks.
* Mõtleme koos skulptori Elo Liiviga jaanikuu toidutavade ja jaanitule tähenduse üle.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa